Тарас Луценко: «Матч видався важким»

Тарас Луценко: «Матч видався важким»

Досвідчений воротар Тарас Луценко у Полтаві провів свій перший поєдинок у вищій лізі в нинішньому сезоні. Зумівши зберегти свої ворота від атак суперників в недоторканості, Луценко удостоївся звання кращого гравця матчу за підсумками голосування серед уболівальників на нашому сайті. Із вітань з цього приводу і почалася наша розмова з Тарасом.

- Тарасе, вітаємо тебе зі званням кращого гравця матчу!

- Спасибі. Приємно, коли вболівальники відзначають гру.

- Наскільки важким видався матч із ФК «Харків»?

- Матч видався досить непростим. Нам протистояв доволі непоганий мобільний суперник, яком убуло цілком під силу позбавити нас очок.

- Харків’яни створили чимало моментів біля наших воріт. Таке стало можливим через неузгодженість у діях захисту?


- Я б так не сказав. Так, суперник створив кілька моментів біля наших воріт, але і ми в боргу не залишились. Гадаю, позитивний для нас результат матчу цілком закономірний.

- Матч проти «Харкова» став для тебе першим у вищій лізі в нинішньому сезоні. Не відчуваєш проблем у зв’язку з цим?

- Ні, абсолютно. Я ж не перший день перебуваю в команді. Та й будь-який із наших воротарів готовий будь-якої миті вступити в гру і допомогти команді.

- Чому Шовковський не брав участі в матчі?

- Саша трішки простудився, у нього піднялась температура. Слава Богу, нічого серйозного і зараз він тренується разом із усіма.

- Юрій Сьомін залишився задоволений твоєю грою?

- Після матчу Юрій Павлович, як це зазвичай буває, подякував усій команді – і мені в тому числі. Ну а детальніше розглядатимемо гру пізніше.

 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер