Тарас Михалик: «Бутси будуть ті ж самі – забивні»

Тарас Михалик: «Бутси будуть ті ж самі – забивні»

Футболісти київського «Динамо» поспілкувалися з представниками різноманітних ЗМІ під час сьогоднішнього відкритого тренування, присвяченого підготовці команди до матчу 2-го туру чемпіонату України проти дніпропетровського «Дніпра».

Тарас Михалик, півзахисник «Динамо»:

- Тарасе, як твоє самопочуття?

- Дякую, нормально. Готуюся до гри, як завжди.

- У «Дніпрі» виступає багато футболістів, з якими ти знайомий за виступами в національній збірній. Не підколюєте один одного перед майбутньою грою?

- Ніяких жартів! З тими, з ким спілкуюся, нормальні відносини з усіма. Проти них буде вдвічі цікавіше грати.

- Якісь обіцянки даєте один одному?

- Ніхто нічого не обіцяє. Все буде видно на полі.

- Ви вийдете на поле в нових бутсах?

- Ні, досить їх уже міняти. Минулого разу пожартував, а всі про це написали. Бутси будуть ті ж самі – забивні (посміхається).

Огнєн Вукоєвич, півзахисник «Динамо»:

- У найближчому матчі з «Дніпром» ми маємо приділити особливу увагу реалізації моментів. Я вважаю, що і в минулому матчі з «Іллічівцем» нам варто було вигравати з більшим рахунком – 3:0 або 4:0.

- До переїзду до України ти що-небудь знав про «Дніпро»?

- Так, я був достатньо обізнаний про цю команду, оскільки «Дніпро» постійно грає в Кубку УЄФА. Тому в мене була можливість спостерігати за їх грою. Я не боюся нашої зустрічі в п'ятницю, оскільки впевнений, що «Динамо» переможе.

- Найближчі матчі в «Динамо» достатньо складні. Що думаєш з цього приводу?

- Так, я знаю, що на нас чекають два важливих поєдинки з «Дніпром» і «Металістом», а також матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, але я впевнений, що наша команда зможе перемогти у всіх цих матчах і пройти до наступного етапу кваліфікації.

- У перших двох поєдинках здалося, що суперники проти тебе грали дуже жорстко. У Хорватії ситуація була такою ж?

- Тут грають набагато грубіше, ніж у Хорватії. У мене на батьківщині команди демонструють більш технічний футбол. Гадаю, в Україні судді мають більше захищати футболістів від небезпечної гри.

- Як тобі навантаження на тренуваннях?

- Нормальні. І взагалі, мені наші заняття дуже подобаються. Сьомін – досвідчений тренер, який дозволяє нам багато працювати з м'ячем і вимагає, щоб ми грали в швидкий футбол на рівні провідних команд Європи.

- Як твої успіхи з вивченням російської мови?

- Я вже вивчив ті слова і вирази, які мені були потрібні безпосередньо на футбольному полі під час матчів, а решту лексики, яка стане в нагоді в повсякденному житті, я продовжуватиму вивчати і надалі.

- Вже встиг ближче познайомитися з Києвом?

- Так, я бував в різних місцях. І можу сказати, що це дуже красиве місто. Гадаю, я дуже швидко до нього звикну.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер