Тарас МИХАЛИК: «Для мене головні привітання від сина Артема»

Тарас МИХАЛИК: «Для мене головні привітання від сина Артема»

Офіційний сайт «Динамо» (Київ) привітав Тараса від імені всіх динамівців з ювілеєм, поцікавившись його адаптацією в новій для нього країні та клубі:

- Дякую за привітання, – насамперед подякував Тарас, – у мене все добре, поступово звикаю, адаптуюся. Зранку вже купа пропущених дзвінків, я телефон змінив, іноді навіть не знаю, хто дзвонив.

- Як загалом, облаштувалися в Москві? Звикли вже до «Локомотива»?

- Не можу сказати, що повністю адаптувався, але поступово звикаю, все більш-менш нормально.

- За Києвом сумуєте?

- Зрозуміло, ще б пак! Стільки років провів там, звичайно, сумую. Зараз дружина з дитиною вже переїхали до мене, забезпечують додаткову моральну підтримку, а раніше, як тільки давали вихідні – відразу їхав до Києва до них. Літати не вдається, тому що дитина зовсім маленька, ми взагалі намагаємося утримуватися від перельотів. Коли почнеться відпустка, приїдемо на поїзді.

- Справами колишньої команди цікавитеся?

- Так, постійно стежу за грою «Динамо», дивлюся матчі, вболіваю за команду. Телефоную, спілкуюся з багатьма хлопцями. Хочу передати всім великий привіт.

- Як вас привітала родина?

- Дуже добре, я дуже задоволений, але всі секрети розповідати не буду (посміхається). Головні привітання були від сина Артема, якому незабаром виповниться п'ять місяців. Коли я вчора приїхав додому, він уже спав, потім уночі прокинувся, «привітав», тож усе гаразд (посміхається).

- Як збираєтеся відзначати ювілей?

- Якщо чесно, планів немає жодних, оскільки завтра вже заїзд на базу – потрібно готуватися до кубкового матчу в середу. Максимум – вийдемо кудись із дружиною повечеряти недалеко від будинку, відзначимо суто символічно.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер