Тарас Михалик: «Сподіваюся зіграти цього року»

Тарас Михалик: «Сподіваюся зіграти цього року»

Травма провідного захисника «Динамо» Тараса Михалика не вселяє оптимізму напередодні відповідальних матчів у Лізі чемпіонів. В середині другого тайму гри з ФК «Львів» Тарас, пробиваючи по м'ячу, влучив у виставлену ногу суперника і, немов підкошений, звалився на поле. Дивлячись на Михалика і лікарів, які прибігли з першою допомогою, гравці «Динамо» хапалися за голову. Через дві доби після гри Тарас розповів, що з ним сталося і як довго чекати на повернення на поле.

- Це футбол, в якому нікому поступатися не хочеться. Я збирався пробити з лінії штрафного майданчика, а мій хороший знайомий, колишній партнер по ЦСКА Саша Шевелюхин, намагався завадити. На нього зла не тримаю, тим паче, він одразу вибачився. Рана на гомілкостопі сильно кровоточила і прямо у формі, накинувши куртку і не чекаючи закінчення матчу, лікарі відвезли мене до клініки доктора Ярослава Лінька.

Рентгенівський знімок зняв побоювання. Кістки і зв'язки цілі, а це найголовніше. Шип глибоко увійшов у гомілкостоп, йшла сильна кровотеча. Лікарі зашили рану, кілька разів зробивши знеболення. Перший час доведеться ходити на милицях. Якщо спираюся на хвору ногу, знову починає йти кров. Лікарі говорять, приблизно за два тижні можна буде зняти шви. Як проходитиме подальше відновлення, зараз ніхто сказати не може. Я зроблю все можливе, щоб встигнути зіграти в нинішньому році. Зараз збираюся відпочити, на кілька днів поїду до рідного Любешіва. На березі озера Світязь і рани краще загоюються.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер