Тарас Михалик: «Несмачного вилучили незаслужено»

Тарас Михалик: «Несмачного вилучили незаслужено»

«Чорноморець» - «Динамо». Коментарі гравців

Тарас МИХАЛИК, півзахисник «Динамо»:
- «Чорноморець» сьогодні зіграв непогано. Якби в першому таймі реалізували хоча б один момент та забили гол, то усе склалося б по-іншому. А в другій половині матчу ми побігли забивати, а в результаті заробили два вилучення і ледве не пропустили гол.

- Як ви вважаєте, червоні картки арбітр дав заслужено?
- Можу сказати про друге вилучення, оскільки я біг ззаду. Гравець рухався від воріт, а у нас ще Родріго був збоку, тому вважаю, що жовтої картки було б достатньо. Якби був вихід віч-на-віч, тоді так, згоден, що футболіста потрібно було б вилучати. А в цьому випадку, думаю, ні.

- Це вже третя нічия «Динамо» поспіль. Що відбувається?
- Не знаю, але ніякої кризи точно немає. Просто якби ми забили гол до перерви, ніхто б і не думав про кризу. Так вийшло, що «Динамо» в трьох матчах втратило очки, та і наступна гра з «Дніпром» теж буде важкою.

- Вас не насторожує факт, що відставання від «Дніпра» досягнуло уже шести очок?
- Ні, чемпіонат лише почався. Будемо намагатись і наздоганяти нинішнього лідера.

- Що ви очікуєте від наступної гри?
- Легка прогулянка точно не передбачається. Окрім усього, у нас ще два гравці дискваліфіковані. Але грати, звичайно, будемо лише на перемогу.


Світлана Полякова, спеціально для www.fcdynamo.kiev.ua

 

* * *

 

Андрей НЕСМАЧНЫЙ, защитник «Динамо»:

- Сегодня хромала реализация голевых ситуаций, у нас было несколько хороших моментов, в том числе и во втором тайме. При такой игре их надо было использовать, «Черноморец» - хорошая, добротная команда.

- Состав «Динамо» очень изменился по сравнению с матчем против «Арсенала», это из-за результата той игры?


- Я не знаю, этот вопрос вам стоит задать тренеру. Я считаю, что у нас два равноценных состава, поэтому все должны иметь игровую практику.

- Как считаете, ваша красная карточка справедлива?

- Думаю, что нет. Игрок «Черноморца» уходил от ворот, а я старался избежать единоборства. Судья же посчитал, что это фол последней надежды и удалил меня с поля.

- Что скажете о «Черноморце»?

- Что сказать? Хорошая игра, сильный соперник.

Материал www.chernomorets.odessa.ua

 

* * *

Папе ДИАКАТЕ, защитник «Динамо»:

- Я считаю, это был хороший матч. Мы потеряли много возможностей забить.

«Динамо» не сумело выиграть, но это - футбол! Наша команда будет стремиться к победе в каждом матче. Если не получилось добыть три очка сейчас – что ж, постараемся выиграть в следующем поединке.

Что касается моих действий, то, считаю, что провел сегодня неплохой поединок, показав хороший футбол. Обидно только, что получил красную карточку в конце игры.

Агенство "Одеса-Спорт"

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер