Тарас МИХАЛИК: «Потрібно змінювати спогади на приємні, виходити на поле і перемагати»

Тарас МИХАЛИК: «Потрібно змінювати спогади на приємні, виходити на поле і перемагати»

- Нас не повинно цікавити, що відбувається в розташуванні суперника, і що говорить їхній тренер. Важливіше дивитися на свою гру і вдосконалювати її. Безумовно, ми будемо переглядати диски з іграми суперника і вже робили це сьогодні, але своя гра – пріоритетніша. Необхідно налагодити результативність, реалізацію моментів, та й ззаду грати більш акуратно, не так, як із «Говерлою», коли всі побігли забивати м'ячі.

- Чи згодні ви з тим, що «Динамо» є фаворитом?

- Коли команди виходять на поле, шанси у них 50 на 50, а поле вже все розставить на свої місця.

- Судячи з побаченої інформації, що можете сказати про суперника?

- Ми дивилися їхню гру з «Мальоркою». Не знаю, наскільки команда готова, але сподобалося, що попереду у голландців веселі, швидкі футболісти, наприклад вінгер Сіссе.

- Готуєтеся до того, що в захисті буде несолодко?

- Так, адже у «Феєноорда» багато молодих, технічних футболістів у складі. Але, повторюю, для нас не так важлива їхня команда, як те, яким чином будемо грати ми.

- Після матчу з «Говерлою» Юрій Сьомін сказав, що його насторожила контратака суперника, після якої «Динамо» пропустило...

- Просто ми почали грати в авантюрний футбол, мав місце цілий ланцюжок помилок. Гості побігли в атаку, вибігали три в три... дозволяти таке неправильно. Слава Богу, що в підсумку ми виграли.

- Вважають, що перший матч краще грати на виїзді. У нашому випадку доведеться вже в першому матчі забезпечувати результат, щоб спокійніше їхати на виїзд?

- Протистояння складається з двох матчів, тому, вважаю, не має ніякого значення, де ми проводимо перший матч. Зрозуміло, що вдома, за підтримки своїх уболівальників грати і легше, і приємніше, але налаштовуватися будемо, враховуючи, що попереду ще один поєдинок.

- У лінії захисту останнім часом часто трапляються перестановки. Як вони впливають на гру?

- Безумовно, хорошого в цьому мало, вони відбуваються не від солодкого життя. Здавалося б, тільки зігралися, і тут доводиться щось міняти, але нічого не поробиш. Женя пропускає три матчі. Постараємося дисципліновано зіграти в обороні і виконати своє завдання - не пропустити. А попереду, думаю, свій момент заб'ємо.

- Після того, як «Динамо» поступилося «Аяксу», про Голландію не найкращі спогади?

- Коли це було! (Посміхається) Таке давно потрібно забути. Ви б ще згадали, що було в 1944-му році, як любить говорити Олег Блохін. Зараз потрібно міняти спогади на приємні, виходити на поле і перемагати.

Світлана Полякова

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер