Тарас Михалик: «Операції уникну»

Тарас Михалик: «Операції уникну»

Майже тиждень у підвішеному стані знаходиться питання про травму Тараса Михалика. Спочатку лунала думка, що на ушкодженому коліні знадобиться операція, проте після численних обстежень та консультацій ситуація змінилася.

- Операція справді не знадобиться, – бадьорим голосом заспокоїв Тарас. – Щоб дізнатися це, мені навіть не довелося їхати до Бельгії. У Києві лікарі подивилися і сказали, що все гаразд. Нічого іншого поки не можу сказати, більш детальна інформація буде відома в четвер. У найближчі кілька днів хочу подивитися, чи все піде добре. Не хочу наврочити.

- Який курс реабілітації проходите зараз?

- Займаюся у тренажерному залі, але роблю вправи лише на верхній пояс, не задіюючи ноги. Окрім цього, із хворою ногою щодня проводяться процедури: гелі, магніти, лазер. Це якраз те коліно, яке свого часу оперував мені доктор Мартинс. Тому всі злякалися, що може бути серйозний рецидив. Слава богу, всі зв'язки цілі, а попередній діагноз не підтвердився.

- Хто може вас замінити в найближчих матчах?

- Це вирішувати головному тренеру. У Юрія Павловича є з кого вибирати. Я ж буду намагатися якомога скоріше повернутися до гри.

- Рахунок першого матчу дозволяє спокійніше поставитися до потворного?

- Не важливо, який рахунок. Головне, щоб хлопці, виходячи на поле, були налаштовані як і на перший поєдинок. Потрібно грати у свою гру. А то тільки й чути з усіх боків, що все вже вирішено.

- Де будете спостерігати за матчем?


- На стадіоні, не можу кинути команду в такий момент.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер