Тарас Михалик відпрацьовує в нападі

Тарас Михалик відпрацьовує в нападі

 

Михалик принимает поздравления

Перекваліфікований Юрієм Сьоміним в центральні захисники Тарас Михалик забив перший гол «Динамо» в новому чемпіонаті. Причому, відбулося це вже на другій хвилині стартової зустрічі. Міг відзначитися Тарас і на початку другого тайму, але підвела точність.

- Перший матч чемпіонату – це завжди складно. А після Суперкубка ще й настрій був не дуже хороший. Тому сьогодні було дуже важливо виграти і реабілітуватися перед уболівальниками.

- Швидкий гол додав упевненості, підняв команді настрій?

- Команді, гадаю, так. А особисто мені – поки не знаю. Подивимося на наступні матчі, в яких потрібно обов'язково перемагати. Попереду єврокубки, а це зовсім інший рівень.

- Чому не зарахували перший гол Мілевського?

- Напевно, суддя зафіксував офсайд. Боковий арбітр підняв прапорець, але я не бачив, чи було справді в тому епізоді положення «поза грою».

* * *

За поєдинком з трибуни спостерігав Олег Гусєв, який відновлюється після травми. Не маючи можливості допомогти партнерам на полі, Олег, знаходячись в секторі з друзями, дуже переживав за команду і радів кожному голу. По закінченню зустрічі, залишаючи стадіон, Олег відзначив, що до повного одужання буде потрібно ще не менше одного-двох місяців: «Відновлення йде за планом, з кожним днем почуваю себе все краще. Складно і незвично з трибуни спостерігати за грою команди. Залишається сподіватися, що незабаром мій «чорний» період залишиться позаду і настануть кращі часи».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер