Тарас Михалик: «За такої погоди навіть ходити важко»

Тарас Михалик: «За такої погоди навіть ходити важко»

У матчі з «Севастополем» захисник Тарас Михалик не лише впорався зі своїми безпосередніми обов’язками в обороні, але й допоміг лінії атаки, відзначившись у воротах суперника. Після матчу Тарас погодився прокоментувати перипетії поєдинку кореспонденту Інформвідділу.

- Гол вийшов – просто шедевр (посміхається). Якщо ж серйозно, то нічого особливого – сильно вдарив по воротах, після чого м’яч від рук воротаря залетів до сітки.

- Важко було протистояти команді, яка в попередніх трьох турах не пропустила жодного м’яча?

- Звичайно, важко. Особливо враховуючи погоду, коли на сонці термометр показував 50 градусів вище нуля! Та й «Севастополь» виявився достатньо хорошою командою, нещодавно зміцнилися такими досвідченими гравцями, як Левандовські та Дуляй. Мені сподобався суперник.

- За словами Валерія Газзаєва, лише після перерви, коли сонце сіло, ви почали грати у футбол. Погодитеся зі словами наставника?


- Гадаю, Валерій Георгійович правий. Насправді було дуже важко. В першому таймі начебто і намагалися змусити себе, але за такої погоди не те, що бігати, – ходити важко! У другому таймі трохи розгойдалися, забили гол, після якого стало набагато легше.

- Дві поспіль перемоги з рахунком 3:0 говорять про хороший голевий потенціал команді?

- Найголовніше, щоб команда продовжувала забивати й надалі. При цьому не особливо важливо, з яким рахунком вигравати – 3:0 чи 1:0. Бажано перемагати, і при цьому не пропускати.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер