Тарас МИХАЛИК: «У Франції найбільш «сухий» чемпіонат»

Тарас МИХАЛИК: «У Франції найбільш «сухий» чемпіонат»

- Як ставлюся до французького «Бордо»? Цілком нормально. У нашій ситуації будь-який суперник складний. Вважаю, немає великої різниці, з ким грати на даному етапі, адже слабких команд на стадії плей-офф не залишилося. Зараз складно щось говорити, попереду - збори, в команді, напевно, будуть великі перестановки, тож подивимося. Команда ще не проходила підготовку з Олегом Блохіним. Говорити про щось конкретно можна буде тільки після зборів, думаю, за цей час головний тренер нас підготує. «Бордо» - хороший суперник, хоча міг бути і сильніший. Чудово було б, якби нам дістався «Челсі», і ми його пройшли.

Чи стежу за французьким чемпіонатом? Я навіть не відкриваю Інтернет і не читаю газет. Знаю, що у Франції найбільш «сухий» чемпіонат, команди пропускають менше за всіх м'ячів.

Що стосується інших українських команд, у «Дніпра», якому дістався швейцарський «Базель», жереб кращий, ніж у «Металіста», якому грати з «Ньюкаслом». Також цікава пара «Зеніт» - «Ліверпуль». «Дніпро» в разі перемоги потрапляє на неї? Теж непогано.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер