Михалик вийшов на поле

Михалик вийшов на поле

Відновлення Тараса Михалика після важкої травми коліна та операції, яка послідувала за нею, йде за планом, незабаром чекаємо на повернення до тренувань у загальній групі колись провідного захисника «Динамо».

На початку серпня Тарас почав здійснювати пробіжки футбольним полем, поєднуючи їх із заняттями в тренажерному залі та басейні. Днями Михалик провів перші вправи з м'ячем. Під керівництвом динамівського фахівця з реабілітації Бориса Пейрека Тарас починає помалу жонглювати, віддавати короткі передачі. Партнером на полі виступає нападник Костянтин Дудченко, який також відновлюється після травми.

Успішній реабілітації сприяє бойовий та оптимістичний характер Михалика. Не здригнувшись перед труднощами, наш захисник, інколи пересилюючи біль, упевнено йде до поставленої мети, а саме – швидкого повернення до першої команди. Щодня спеціальним вправам на тренажерах, у басейні, роботі на футбольному полі Тарас приділяє не менше чотирьох годин. До цього варто додати медичні процедури, масажі, які допомагають інтенсивному одужанню. Орієнтовно, до тренувань у загальній групі Михалик зможе повернутися в жовтні.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер