»Таврія» – «Динамо». Початок матчу о 16:00

»Таврія» – «Динамо». Початок матчу о 16:00

Гра з «Таврією» стане для «Динамо» першою в тижневому циклі, що складається з трьох виїзних матчів. Киянам важливо завершити перше коло чемпіонату України лідером турнірної таблиці. Не для того команда без поразок йшла в чотирнадцяти поспіль матчах, щоб у п’ятнадцятому пропустити вперед головних конкурентів. Чудово розуміють це гравці команди, для них перемога в чемпіонаті після невиходу до Ліги чемпіонів і невдачі в Кубку України стала головним завданням на сезон.

Після відносно вдалого старту «Таврія» помітно здала в останніх турах. У п’яти з шести матчів команда програла, у двох з них пропускаючи наприкінці по два м’ячі. Прикрі осічки команді Семена Альтмана пробачать, якщо вона відбере очки в «Динамо». Ситуація для сімферопольців ускладнюється відсутністю через дискваліфікацію головного гравця середини поля – Сергія Назаренка.

Невдача в Кубку України, припущені в матчі з «Шахтарем» як тактичні помилки, так і промахи окремих гравців, має на увазі певні висновки. Юрій Сьомін на кардинальні перестановки вирішується рідко, та й виходячи з гри команди, в цьому зараз немає необхідності. На повну потужність у середу «Динамо» почало грати в другому таймі, після виходу на поле спочатку Мілевського, а потім й Алієва. Про те, що Олександра випустив на поле так пізно, тренер встигнув пошкодувати після завершення матчу.

Є питання до надійності пари центральних захисників. В останніх матчах робилася ставка на Михалика та Бетао, завжди готові їх замінити Хачеріді, Юссуф та Алмейда. Виконавців на цю позицію в команді більш ніж достатньо, проте обрати двох найкращих усе ніяк не вдається. Багато в чому через травми, кожен із перерахованого квінтету в нинішньому сезони побував на зовсім не короткому лікарняному. За відсутності Попова, на лівому фланзі захисту швидше за все вийде Бетао.

Арбітром у полі призначено одесита Віталія Годуляна. У нинішньому сезоні він працював на шістьох матчах Прем’єр-ліги. З «Динамо» не перетинався, а «Таврія» під наглядом Годуляна провела два виїзні поєдинки. Обидва рази сімферопольці не програли, зігравши внічию з «Волинню» (2:2) та перегравши донецький «Металург» (3:1). Допомагати одеситу будуть асистенти арбітра ФІФА – Олександр Андреєв з Донецька та Семен Шлончак, який представляє Черкаси.

Матч 15-го туру Епіцентр-Чемпіонат України «Таврія» – «Динамо» відбудеться 30 жовтня, в неділю, в Сімферополі на стадіоні РСК «Локомотив». Початок о 16:00. У прямій трансляції поєдинок буде показано на телеканалі «Футбол», за текстовою трансляцією стежте на клубному сайті ФК «Динамо».


Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер