»Таврія» - «Динамо». Перед матчем

»Таврія» - «Динамо». Перед матчем

У динамівців є чудова нагода достойно відповісти своїм критикам. Після серії непоказних матчів перемогти на виїзді сильну «Таврію» – дуже хороший варіант.

Але необхідно врахувати, що суперник у домашніх матчах являє собою серйозного опонента, із яким справитись дуже не просто.

Кадрові проблеми динамівців у порівнянні з попереднім матчем уже менш відчутні. Після дискваліфікацій повернулись Андрій Несмачний та Айіла Юссуф, працює в загальній групі Сергій Ребров, який пропустив останні поєдинки через травми. Будемо надіятись, що він зможе зіграти в Сімферополі.

Але в той же час через дискваліфікацію не вийде на поле Діого Ринкон, поки що не можуть грати Горан Гавранчич, Валентин Белькевич, Горан Саблич, Бадр Ель Каддурі. Навряд чи вийде на поле Олександр Алієв, який відіграв вчора весь матч за дублерів.

Кримчани через дисциплінарні санкції не дорахувались Ірмантаса Зельмікіса та лідера команди Едмара.

У першому колі динамівці здобули перемогу 2:1. М'ячі на рахунку Родольфо та Максима Шацьких. У суперника вже у доданий час вирізнився Васіляускас.

Команди розсудить львівський рефері Андрій Шандор. Його асистенти – Анатолій Валенко та Едуард Валенко (обидва також за Львова). Четвертий арбітр Євген Котенко (Суми), делегат ФФУ Володимир Лисенко (Одеса).

Початок матчу о 18:00, пряма трансляція на Першому національному, текстовий он-лайн коментарій на нашому сайті.

 


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер