»Таврія» – «Динамо»: суддівські призначення

На поєдинок 17-го туру чемпіонату України, в якому зійдуться сімферопольська «Таврія» та «Динамо», Комітет арбітрів ФФУ призначив суддівську бригаду на чолі з 40-річним львів'янином Орестом Шмигельським. Маючи категорію арбітра першої категорії, він із 2002 року працює на матчах команд вищої ліги.

У нинішньому сезоні в якості головного арбітра Шмигельський працював на семи матчах елітного дивізіону, зокрема на двох за участю недільних суперників: у 7-му турі «Таврія» на виїзді розійшлася миром з донецьким «Металургом» (0:0), а в 10-му турі «Динамо» на своєму полі переграло столичну «Оболонь» (2:1).

Допомагати Шмигельському будуть асистент арбітра національної категорії Сергій Возняк з Миколаєва, а також асистент арбітра першої категорії Олександр Корнійко, який представляє Миргород.

На посаді резервного арбітра за матчем «Таврія» – «Динамо» спостерігатиме арбітр ФІФА Віталій Годулян з Одеси. Від Федерації футболу на суботній поєдинок делеговано Андрія Гаваші (Ужгород). Обов'язки інспектора ФФУ покладені на одесита Валерія Лисенка.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер