»Таврія» – «Динамо» – 0:0. Емоції на шкоду результату

»Таврія» – «Динамо» – 0:0. Емоції на шкоду результату

Вчетверте в нинішньому чемпіонаті «Динамо» грає внічию. Одне очко, привезене із Сімферополя, зберегло для команди Юрія Сьоміна позицію на чолі турнірної таблиці.

Обидва суперники невдало провели останні матчі, синхронно поступившись із рахунком 2:3. Виступи «Таврії» – в останніх шістьох матчах чемпіонату п’ять поразок – не могли дати привід динамівцям недооцінювати суперника. Футболісти Семена Альтмана свою справу знають, грають зібрано й організовано, що наочно продемонстрували у звітній зустрічі.

«Динамо» потужно почало, на хорошому рівні провівши перші двадцять хвилин. Команда повністю володіла ініціативою, завдавала ударів по воротах. Гармаш, Гусєв, Ярмоленко, Мілевський, Вукоєвич могли відкривати рахунок, але із завершальним ударом не складалося. Логічно, що в такому темпі, на атакуючому куражі, провести весь матч гостям буде складно і ближче до півгодини господарі вирівняли гру. Кінцівка першого тайму була багатою на неприємності. Спочатку поле в супроводі лікарів залишив Михалик, який ушкодив ногу вибиваючи в підкаті м’яча. А потім, спіймавши м’яча після флангової подачі, тримаючись за руку заміну попросив Шовковський. Відсутність двох провідних виконавців, а також дві вимушені заміни, внесли корективи в первинні плани Юрія Сьоміна. До речі, Хачеріді та Коваль, які вийшли в екстреному порядку, органічно вписалися в командні дії.

В іншому руслі минула друга половина зустрічі, особливо її кінцівка. Динамівці ніяк не могли встановити контроль за м’ячем, часто втрачаючи його в атакуючій стадії. Не пішла гра в Ярмоленка, інертним був Ідейє. Єдиною заміною, що залишалася, тренер вирішив підсилити Алієвим творчі дії, використати його вміння пробити з дальньої дистанції. Моменти для взяття воріт Кахрімана у динамівців були. Найнебезпечніший – у Хачеріді, який підключився на подачу кутового. Благо для кримчан, м’яча з лінії воріт після його удару вибив Калініченко.

В останні десять хвилин зустрічі «Таврія» строго грала на утримання нічийного рахунку, який влаштовував її. А динамівці пішли в масовану атаку й змогли завдати кілька хороших ударів. Проте злий жарт із гравцями зіграв надлишок емоцій. Спочатку з інтервалом у кілька хвилин дві жовті картки, як говориться, на рівному місці, заробив Ярмоленко, а потім арбітр Годулян попросив залишити поле Мілевського. «Динамо» завершувало поєдинок, який невдало складався, вдев’ятьох.

Он-лайн матчу

Фотогалерея матчу

ТАВРІЯ – ДИНАМО – 0:0

«Таврія»:
1.Кахріман, 2.Кайта, 3.Аделейє, 4.Любичич, 5.Маркович, 17.Шиндер, 22.Любенович (20.Гігіадзе, 90 4), 25.Калініченко, 30.Гуменюк, 44.Путраш, 55.Єзерський – кап.

«Динамо»: 1.Шовковський – кап (35.Коваль, 45 1), 2.Данило Сильва, 3.Бетао, 5.Вукоєвич, 9.Ярмоленко, 10.Мілевський, 11.Ідейє, 17.Михалик (34.Хачеріді, 27), 19.Гармаш, 20.Гусєв, 37.Юссуф.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер