Тайє Тайво дискваліфікований на три матчі

Тайє Тайво дискваліфікований на три матчі

Витяг з Рішення Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ від 25 жовтня 2012 р.

XI. Слухали: інформацію про епізод, що відбувся 20.10.2012 р. на 42-й хвилині матчу 12-го туру чемпіонату «Динамо» Київ – «Металіст» Харків між футболістами Тайво Тайє («Динамо») та Рібейро Хавьєром Клейтоном («Металіст»).

22 жовтня 2012 р. Ухвалою голови Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ було відкрито провадження по справі «Про епізод, що відбувся 20.10.2012 р. на 42-й хвилині матчу 12-го туру чемпіонату «Динамо» Київ – «Металіст» Харків між футболістами Тайво Тайє («Динамо») та Рібейро Хавьєром Клейтоном («Металіст»)» та призначено засідання на 25 жовтня 2012 р.

КДК ФФУ 22 жовтня 2012 р. звернувся до Комітету арбітрів ФФУ та 23 жовтня 2012 р. отримав відповідь з додатковими рапортами арбітра матчу, асистентів та 4-ого арбітра.

На підставі отриманої відповіді Комітету арбітрів ФФУ, додаткових рапортів арбітрів матчу та відеоматеріалів, КДК ФФУ встановив, що:

- у епізоді, що відбувся 20.10.2012 р. на 42-й хвилині матчу 12-го туру чемпіонату «Динамо» Київ – «Металіст» Харків між футболістами Тайво Тайє («Динамо») та Рібейро Хавьєром Клейтоном («Металіст») футболіст Тайво Т. здійснив порушення проти футболіста Хавьєра – відмахування рукою від футболіста, що не володіє м’ячем;

- у зазначеному епізоді з боку арбітру матчу не було явної (очевидної) помилки в контексті застосування пункту 4 статті 60 Дисциплінарних правил ФФУ;

- порушення Тайво Т. проти Хавьєра на 42-й хвилині матчу не було помічено офіційними особами матчу та у відповідності до пункту 4 статті 60 Дисциплінарних правил ФФУ питання щодо застосування дисциплінарних санкцій до порушника відноситься до виключної компетенції Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ;

- дії футболіста Тайво Т. (відмахування рукою) підпадають під пункт 3 б) Додатку № 5 Дисциплінарних правил ФФУ, згідно з яким за дане порушення передбачено відсторонення від участі у змаганнях на 3 (три) матчі.

Таким чином, на підставі встановленого, КДК ФФУ вважає за необхідне відсторонити футболіста Тайво Т. від участі у змаганнях на 3 (три) матчі.

Керуючись пунктом 2 статті 4, пунктом 2 статті 11, пунктом 1 статті 52, статтею 55, пунктами 4, 7 статті 75, пункту 4 статті 60, статтею 80 Дисциплінарних правил ФФУ, пунктом 3 б) Додатку № 5 Дисциплінарних правил ФФУ, Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ,-

Вирішив:

11.1. Відсторонити футболіста команди «Динамо» Київ Тайво Тайє від участі у змаганнях на 3 (три) матчі (у відповідності до пункту 3 б) Додатку № 5 Дисциплінарних правил ФФУ).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер