Тайє Тайво: «Спочатку «Ворскла», а потім усе інше»

Тайє Тайво: «Спочатку «Ворскла», а потім усе інше»

- Нарешті команда зібралася в повному складі, і ми налаштовуємося на майбутній матч із «Ворсклою». Всі розуміють, що в Полтаві буде непросто, але ми маємо намір завтра завоювати три очки, - розпочав нігерієць.

- Які відмінності в тренувальному процесі між «Динамо» та «Міланом»?

- Різниця суттєва, адже чемпіонат України стартував давно, а чемпіонат Італії почнеться лише через тиждень. У «Мілані» за три дні до матчу у нас не було серйозних тренувань. У Києві ж ми більше займаємося з м'ячем, але це нормально, адже у кожній країні є свої особливості у тренувальному процесі. Виступати у великому клубі завжди непросто. Команди поменше прагнуть зіграти проти тебе на максимумі можливостей. Я, у свою чергу, намагаюся повністю викладатися на тренуваннях, адже хочу допомагати своїм партнерам у досягненні результату.

- Ви заявлені на раунд плей-офф відбору Ліги чемпіонів проти «Боруссії». Що скажете про цього суперника? Що для вас значить Ліга чемпіонів?

- Для нас усіх дуже важливо здолати німецький колектив і пробитися до групового турніру Ліги чемпіонів. Багато що в цій зустрічі буде залежати від Юрія Павловича Сьоміна та його рішень у грі з «Ворсклою». Хтось із футболістів з'явиться на полі з перших хвилин, а комусь тренер надасть невеликий відпочинок, адже нам грати через два дні на третій, а це непросто. До того ж не варто забувати, що незабаром на нас чекає один із ключових поєдинків чемпіонату України з «Шахтарем». Але спершу «Ворскла», а потім вже все інше.

- Як гадаєте, чи візьмете участь у поєдинку?

- Ні, ще ніхто нічого не може сказати. Ми тільки в день гри дізнаємося від головного тренера, яке рішення він прийняв.

- Ви вже повністю адаптувалися в новій команді?

- Так, всі хлопці дуже хороші. Мовний бар'єр не є проблемою, ми легко розуміємо і спілкуємося один із одним. До того ж багато жартуємо, так що почуваю себе чудово.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер