Театр та футбол: із «Динамо» в душі та на сцені!

Театр та футбол: із «Динамо» в душі та на сцені!

Ставили театральні номери, вивчали естрадні композиції, прикрашали сцену та зал. Привід для цього був краще не вигадаєш – у гості до учнів приїхали уславлені гравці «Динамо» минулих років Сергій Кузнецов, Віктор Хлус, Іван Яремчук та Олег Саленко!

Такий прийом, напевно, влаштовують тільки найпочеснішим гостям. Хліб із сіллю біля ґанку, вихід червоною доріжкою на сцену, бурхливі овації й загальна увага. При школі вже кілька років працює своя театральна студія, найбільш активні й талановиті учні якої виступають на престижних українських та зарубіжних конкурсах. І нерідко привозять до альма-матер найвищі нагороди.

Директор школи Олександр Ігнатов відомий як чудовий організатор, педагог та... автор пісень. Олександр Володимирович керує шкільним колективом «Пролісок», учасники якого підготували для динамівців кілька театралізованих номерів на футбольну тематику. «Історія виникнення футболу», «Як козаки з м'ячем поводитися навчалися» та інші. Загальне захоплення викликала авторська пісня «Я знаю, є «Динамо» Київ!», яка вперше пролунала цього дня перед широким загалом.

«У нашої школи є чудова традиція запрошувати до своїх стін відомих людей. На приїзд знаменитих гравців «Динамо», які свого часу були кумирами нашими та батьків наших учнів, чекали давно й, нарешті, він стався. Багато хто з учнів школи захоплюються футболом й на достатньо серйозному рівні ним займаються. На жаль, поки при школі немає свого футбольного поля, але до 2015 року міська та районна влада обіцяє побудувати невеликий стадіон. Тоді наші учні зможуть збирати команди й повністю реалізовувати своє бажання займатися футболом. Зустрічі з відомими людьми ми часто практикуємо. Важливо, щоб учні на реальному прикладі могли зрозуміти, який шлях у житті їм обрати, в якій сфері краще знайти застосування своїм талантам», – розповів про ідею із запрошенням гравців «Динамо» до школи Олександр Ігнатов.

Не залишилися в боргу й самі динамівці. Від імені клубу шкільній футбольній команді було презентовано набір новенької динамівської форми, а найкращі учні закладу отримали в подарунок номери клубного журналу.

«Зізнаюся, мене до глибини душі зворушив теплий прийом у школі, з яким ентузіазмом та натхненням учні спеціально для нас підготували театральні номери. Удвічі приємно бачити, як діти та їхні вчителі люблять «Динамо», бажають клубу успіхів та щиро засмучуються, коли результати не відповідають очікуванням. Після таких зустрічей розумієш, що в «Динамо» – найкращі вболівальники!», – поділився враженнями від відвідування 23-ї школи уславлений нападник «Динамо» Віктор Хлус.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер