Темур ПАРЦВАНІЯ: «Буду грати в Прем'єр-лізі!»

Темур ПАРЦВАНІЯ: «Буду грати в Прем'єр-лізі!»

Докладніше про свої трансферні перипетії Темур розповів в інтерв'ю офіційному сайту клубу:

- У Франції я повинен був знаходитися на перегляді впродовж тижня. За цей час зіграв два матчі, начебто, сподобався тренерському штабу, всі були задоволені, і мене залишили ще на кілька днів. Але, очевидно, між собою не змогло домовитися керівництво клубів, і я повернувся до Києва. Пізніше з'явилася можливість поїхати до Німеччини. Там я побув всього пару днів. Просто для того, щоб вони мене побачили і зрозуміли, що я собою представляю, адже в цей час у них вже починався чемпіонат. У «Санкт-Паулі» мною також лишилися задоволеними і сказали, щоб я сезон дограв в Україні, а вони будуть продовжувати за мною стежити. Після цього я приїхав до Києва, провів три матчі за «Динамо-2», зіграв за молодіжну збірну проти Словенії, яку ми обіграли 2:0. Незабаром мені зателефонував спортивний директор запорізького «Металурга» Анатолій Заяєв, сказав, що бачив мою гру і запросив приїхати. Я погодився, клуби між собою домовилися, і я переїхав до Запоріжжя. Тепер буду грати в Прем'єр-лізі.

- Для вас це був несподіваний варіант?

- Так, він виник досить спонтанно. Наприкінці травня наступного року у мене закінчується термін контракту з «Динамо», до цього часу буду знаходитися в оренді, а потім буде видно.

- Як ваша нова команда збирається покращувати своє турнірне становище?

- Головне, виграти в одному матчі, відчути смак перемоги, і все буде нормально.

- Ви вже розмовляли з тренером? Він розраховує на вас в якості основного футболіста?

- Так, у мене була розмова з Сергієм Ковальцем, і я повинен був уже грати в матчі минулого туру з «Арсеналом», але потім тренера звільнили, і що буде далі поки не відомо. Звичайно, потрібно грати. Я повноцінно тренуюся з командою, і буду готуватися до наступного матчу після того, як повернуся з розташування молодіжної збірної.

Світлана Полякова

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер