Темур ПАРЦВАНІЯ: «Хочу щоб новий сезон став найкращим у кар’єрі»

Темур ПАРЦВАНІЯ: «Хочу щоб новий сезон став найкращим у кар’єрі»

Розповісти про підготовку команди кореспондент офіційного сайту попросив захисника динамівської «молодіжки», гравця збірної України (U-21) Темура Парцванію, якому 6 липня виконався 21 рік.

- Підготовка до нового сезону в розпалі. Які відчуття?

- Я нещодавно повернувся із Грузії, де відпочивав два тижні після виступів за молодіжну збірну України. вже встиг увійти до тренувального процесу. Можу сказати, що всі хлопці викладаються на повну. Ми серйозно налаштовані досягти успіху в новому сезоні.

- Як підтримував форму під час відпочинку?

- Перед від’їздом кожному давали завдання, які потрібно було виконувати під час відпустки. Я чесно виконував програму!

- Що на даному етапі підготовки є найважчим?

- Було кілька тренувань, де перевіряли наш фізичний стан, а так все нормально, жодних труднощів. В основному працюємо із м’ячем. Награємо різні схеми та комбінації. Теоретичні заняття вже пройшли.

- В яких фізичних кондиціях перебуваєш на даний момент?

- Почуваю себе добре. До того ж, після закінчення сезону я перебував у розташуванні молодіжної збірної України, де також тренувався і грав. Можна сказати, що за час відпустки розгубити колишні кондиції не встиг. Звісно не на піку форми, але з кожним днем додаю. У кожного футболіста є плюси і мінуси. Мені потрібно приділяти увагу точності передач. Після занять залишаюсь, відпрацьовую діагональні паси та удари з різних дистанцій.

- Разом із молодими гравцями тренується Олександр Алієв. Як працюється разом із півзахисником національної збірної України?

- Саша – приклад для молоді. Він допомагає всім, підказує коли потрібно. І головне – його слухають.

- Які надії покладаєте на майбутній сезон?

- Хочу щоб новий футбольний рік став найкращим у моїй кар’єрі. Не виключено, що спробую свої сили в якомусь клубі Прем’єр-ліги. Зараз мій агент працює над цим питанням. Хочу додати, що нещодавно в Інтернеті з’явилась інформація про те, що я був на перегляді у «Ворсклі», але не підійшов полтавчанам. Це повна маячня. Нічого подібного не було.

Андрій Недбайло

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер