Темур ПАРЦВАНІЯ: «В Запоріжжі панує шалена атмосфера»

Темур ПАРЦВАНІЯ: «В Запоріжжі панує шалена атмосфера»

А тут ще у підопічних Віталія Кварцяного почався непростий період, коли в двох турах поспіль команді доводиться грати з лідерами: спочатку - «Шахтарем», а тепер - «Динамо». Про те, як в Запоріжжі готуються до приїзду столичної команди офіційному сайту нашого клубу розповів Темур Парцванія (на фото зліва), який виступає за «Металург» на правах оренди:

- Одразу скажу, що я не буду брати участі в матчі - не маю права грати проти «Динамо» за умовами контракту. Це ж стосується і Каверіна з Воронковим.

- Але тренуєтеся Ви разом з усією командою?

- Так, нарівні з усіма. Адже ми пропустимо лише одну гру, а попереду у нас дуже відповідальні матчі, треба бути добре підготовленими до наступних поєдинків.

- Можливо, Ви тоді зможете зіграти за молодіжну команду?

- Наскільки я знаю, за дубль нам також не можна грати.

- А загалом, яка атмосфера та настрій в Запоріжжі у зв'язку з приїздом «Динамо»?

- Атмосфера просто шалена! Всі готуються і серйозно налаштовуються на матч. Нам відступати нікуди, тому «Металург» буде намагатися взяти у «Динамо» якісь очки.

- Непросто грати з лідерами у двох турах поспіль?

- З «Шахтарем» вийшла дуже хороша, просто «божевільна» гра. Помітно, що «Металург» в цьому матчі виглядав вже явно краще, ніж у попередніх поєдинках. Ми додаємо з кожною грою, налагоджується командна гра, виникають хороші моменти біля воріт суперника, в тому числі, і в матчі з «Шахтарем» і, впевнений, незабаром вже будемо набирати очки, а не просто добре грати.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер