Темур ПАРЦВАНІЯ: «Поки залишаюся в Києві»

Темур ПАРЦВАНІЯ: «Поки залишаюся в Києві»

- Спасибі велике за привітання з перемогою, - подякував Тимур. - Вітаю з цим усіх уболівальників. Хотілося б, звичайно, щоб на матчі молодіжної збірної Україні приходило більше глядачів, ніж сьогодні, адже підтримка для нас дуже важлива.

- Що скажете про гру зі словенцями?

- Поєдинок видався дуже важким. Поле знаходилося в поганому стані, у зв'язку з чим швидко пітніли ноги. А так наша команда старалася, грала строго і в підсумку досягла потрібного результату.

- Як вам суперник?

- Це була найсильніша команда в нашій відбірковій групі. Ми дуже задоволені, що зуміли виграти.

- Здалося, що наша збірна провела поєдинок на одному диханні. Практично не дала шансів супернику...

- Напевно, так здалося, тому що збірна Україна зіграла добре. До того ж ми грали вдома. Незважаючи на те, що на матчі було присутньо мало вболівальників, ми все ж намагалися продемонструвати свій найкращий футбол і забити. Це нам вдалося.

- Визначилися, де продовжите футбольну кар'єру?

- Поки я в «Динамо». Буду працювати в Києві. Трансферне вікно все ще відкрито. Подивимося, якщо надійдуть якісь пропозиції, то будемо розглядати їх. Поки ніяких пропозицій не надходило.

- А що з «Евіаном», де ви були на перегляді? Не склалося?

- Перегляд у Франції я пройшов добре, але, на жаль, клубам, напевно, не вдалося домовитися між собою.

- Динамівці Люлька, Морозенко і Бутенін улітку вирушили до Чехії, де виступають у першій команді місцевого «Слована». Вам пропозиція від цього клубу не надходило?

- Ні. Наскільки мені відомо, «Слован» цікавився тільки цими хлопцями, тому вони зараз і виступають за цей клуб. Бажаю їм удачі!

Андрій Недбайло

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер