Тетяна Бондаренко викликана до збірної України WU19 на матчі кваліфікації Євро-2024

Тетяна Бондаренко викликана до збірної України WU19 на матчі кваліфікації Євро-2024

Тренерський штаб молодіжної збірної WU19 оголосив список із 20-ти гравчинь, яких викликано для підготовки та участі у матчах першого етапу кваліфікації Євро-2024.

У його рамках «жовто-сині» зіграють у квартеті В4, де їхніми суперницями стануть команди Північної Македонії, Люксембургу та Вірменії, яка й прийме турнір. Наші дівчата стартують 24 жовтня поєдинком проти господарок, 27-го числа зіграють із Люксембургом, а 30-го – проти Північної Македонії.

До числа викликаних футболісток увійшла й одна представниця «Динамо» – захисниця Тетяна Бондаренко.

Як повідомляє офіційний сайт УАФ, відповідно до регламенту, колективи, що посядуть четверті місця у своїх групах у Лізі А, продовжать сезон у другому раунді в Лізі В. Посів учасників перед другим раундом залежатиме від того, які місця у своїх групах команди посядуть у першому раунді. За підсумками другого раунду Ліги А визначаться сім команд, які приєднаються до Литви у фінальній стадії Євро-2024.

У Лізі B 23 команди боротимуться за вихід до Ліги А в шести групах. Переможці груп та володар другого місця з найкращим результатом проти команд, що посядуть перше та третє місця у своїх групах, перейдуть у вищий дивізіон. Литва також бере участь у змаганнях, незважаючи на пряму путівку до фінальної частини, яка належить їй як господарю.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер