Ігор Суркіс: «Головне, що перемогли»

Ігор Суркіс: «Головне, що перемогли»

Президент «Динамо» традиційно погодився прокоментувати поєдинок відразу ж після гри.
- Сьогодні кілька гравців основного складу були відсутніми в основі. Я так розумію, їх готують до матчу з «Манчестером». Саме тому не потрапили до основного складу Бангура і Гусєв, не вийшов на поле Гіоане. Утім, після матчів збірних завжди є певні труднощі у гравців. Груп гравців збірних України, Шацьких, Каддурі… Максим взагалі перелітав 14 годин із Узбекистану, поки дістався Києва. Тому не слід загострювати увагу на сьогоднішній грі.

- У «Зорі» виграли мінімально, а от сьогодні в «Закарпаття». Якось не переконливо…

- Чому ж? Адже ми виграли. Це головне. Просто потрібно реалізувати створені моменти. Забили б три-чотири м’ячі – і було б переконливіше. От «Манчестер Юнайтед» пропустив гол, але у відповідь провів три (суперник «Динамо» в груповому турнірі Ліги чемпіонів проводив на виїзді поєдинок проти «Астон Вілли» в рамках 10 туру прем’єр-ліги, і виграв із рахунком 4:1 – прим. автора).

- Зараз дуже багато розмов точиться про те, що Ребров найближчим часом може покинути команду. Прокоментуйте цю ситуацію…
- Я не знаю, які в Реброва думки на умі. Настане зимова пауза – я готовий поговорити і з ним.

- Тобто ви готові його відпустити?

- Якщо він проявить бажання піти, тоді готовий.

- Чи є конфлікт між Сабо і Ребровим?
- Жодного конфлікту, наскільки мені відомо, не існує. Зараз Сергій не грає, оскільки надірвав задню поверхню стегна. А для того, аби виходити на поле, йому потрібно, зрозуміла справа, відновитись.


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер