»Динамо» - в Іспанії

»Динамо» - в Іспанії

Поїздка до Іспанії на другий і заключний збір у зимове міжсезоння розпочався для динамівців з невеликої неприємності. Як тільки розсілись по своїх містах, бортпровідниця сповістила, що відправлення затримується на 45 хвилин. Причина банальна – надмірне навантаження повітряного простору над Іспанією.

Тим не менше, футболісти знайшли собі заняття до душі. Хтось сів грав карти, хтось поринув у читання цікавої літератури, решта ж мирно сопіли на своїх сидіннях (все-таки, час ранній – 8-ма година ранку).

Рівно за 45 обіцяних хвилин літак піднявся в повітря для 4,5-годинного перельоту. Малага, пункт призначення, зустріла динамівську делегацію сонячною погодою і температурою +16 градусів. Саме те для продуктивних тренувань…

Розташувавшись в готелі «Вестін», що за годину їзди від Малаги в місті Марбелія, футболісти «Динамо» вже о 17.00 за місцевим часом (-1 година) вийшли на тренування.

Свої заняття «Динамо»проводитиме на полях величезного футбольного комплексу. Так, коли динамівці прибули на тренування, тут проводили товариський матч казанський «Рубін» і віденський «Рапід», а вже по ходу занять приїхали на тренування футболісти «Зеніту».

Перше тренування пройшло «на ура». Було видно, що хлопці заряджені на хорошу роботу, і бажання показати себе з кращого боку било через край. З’явилась і перша кров – Главі на неакуратно зіграв проти Допілки, і Олегу довелось за допомогою лікарів зупиняти кровотечу з носа.

Поза ігровими вправами залишився лише Карлос Корреа, який намотував кола довкола поля під керівництвом Вінченцо Пінколіні. У Карлоса проблеми з плечовим суглобом. Болючий удар бразилець отримав у матчі Кубка Першого каналу проти «Шахтаря» і до цих пір не може повноцінно тренуватись.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер