Бойова нічия з ростовцями

Бойова нічия з ростовцями

Сьогодні динамівці провели черговий спаринг в іспанській Марбелії. Суперником нашої команди був російський “Ростов”, який за підсумками минулого сезону зайняв 16-те місце у російській прем’єр-лізі і опустився у перший дивізіон.

Відразу зазначимо, що на лікарняному у “Динамо” перебувають два футболісти – Олександр Шовковський та Максим Шацких. У Олександра на вчорашньому тренуванні розболілася голова, і сьогодні його вирішили поберегти, а Максим із дня на день почне тренуватися після нетривалого карантину, пов’язаного з вірусною інфекцією. Приємно, що навіть у такому випадку досвідчені футболісти приїхали на стадіон, щоб морально підтримати своїх партнерів.

Ну а матч вийшов бойовим. Боротьба велася на кожній ділянці поля, причому команди не гребували і грубою грою. Але якщо “Динамо” у першому таймі створювало моменти біля воріт суперника, то у “Ростова” їх практично не було.

Так, двічі віч-на-віч з воротарем виходив Гиоане. У першому випадку на 21-й хвилині Тиберіу далеко відпустив м’яч, догнав його біля лицьової лінії і відпасував назад під удар Корреа – колишній воротар збірної України Левицький удар парирував. А на 34-й хвилині вже сам румун завершував своє “побачення” з голкіпером ударом, але він вийшов занадто слабким – захисник догнав м’яч і вибив на кутовий.

Також два моменти було і у Гусєва. Спочатку після паса п’яткою від Мілевського Олег увірвався до штрафної, але м’яч після його удару влучив у воротаря. Через декілька хвилин знову Мілевський відпасував на Гусєва від лицьової лінії, але у котрий раз блискуче зіграв Левицький.

У другому таймі команди нарешті почали забивати. Почин дали динамівці. На 64-ій хвилині після подачі з кутового Гусєв наносив удар головою метрів з 8-ми – Левицький зловив м’яч, але вже за лінією воріт. А вже через три хвилини “Динамо” подвоїло перевагу. Бангура, одержавши пас від Гиоане, знаходився метрах в 25-ти спиною до воріт. Різким рухом Ісмаель розвернувся, тим самим звільнившись від опіки захисника, обіграв на своєму шляху воротаря і спокійно відправив м’яч у порожні ворота.

Але росіяни знайшли в собі сили, щоб відігратися. Хоча обидва голи у ворота нашої команди вийшли дуже безглуздими. На 75-ій хвилині Козлов подавав зі штрафного від правої бровки, і м’яч, перелетівши через голови всіх гравців, залетів у ворота Тараса Луценко. Ну а на 90-ій хвилині капітан “Ростова” Осинов виконував ідентичний штрафний з лівого флангу, і м’яч потрапив точно у ліву від Луценко “дев’ятку”...

“Динамо” – “Ростов” – 2:2 (0:0)
«Динамо»: Луценко, Допілка (Федорів, 71), Михалик, Юссуф, Несмачний (Эль Каддурі, 46), Гіоане (Олійник, 74), Гусєв, Нінкович (Діакате, 46), Корреа (Алієв, 68), Ребров, Мілевський (Бангура, 46).

«Ростов»: Левицький, Омелянчук, Штанюк (Беньдзь, 71), Пономарьов, Шабаєв (Гетєгежев, 46), Кириленко, Кульчий (Обозний, 84), Осинов, Астаф’єв (Козлов, 61), Кажанов (Бурмістров, 57), Рамазанов (Нагуманов, 46).

Голи: Гусєв (64), Бангура (67) – Козлов (75), Осинов (90).

Попередження: Несмачний (26), Діакате (54), Федорів (89).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер