Допілка, Мандзюк і Федорів дебютують у національній збірній

Допілка, Мандзюк і Федорів дебютують у національній збірній

Учора збірна України провела дебютний матч під керівництвом нового наставника збірний України, колишнього тренера «Динамо» Олексія Михайличенка. «Прем’єру» для себе Олексій Олександрович влаштував на Кіпрі, де нашим хлопцям проти стояла місцева національна збірна.

Пропустивши з пенальті в середині першого тайму, українці володіли перевагою, і лише на 70-й хвилині заслужено зрівняли рахунок. Після перехвату м’яча в центрі поля динамівець Артем Мілевський отримав м’яч у районі штрафного і діагональним ударом зрівняв рахунок!

У вчорашньому матчі у збірній України дебютували відразу троє динамівців. Уперше футболку національної команди одягнули Олег Допілка, Віталій Мандзюк і Віталій Федорів. Допілка розпочав матч у стартовому складі і був замінений на 76-й хвилині, а Мандзюк і Федорів вийшли на заміну по ходу другого тайму.

Окрім вищевказаних гравців, у поєдинку брали участь ще троє динамівців – воротар Олександр Шовковський, а також півзахисники Тарас Михалик і Олег Гусєв. Усі вийшли у стартовому складі, але лише Шовковський відіграв матч повністю

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер