Тіберіу Гіоане: «Помилки в захисті ми компенсували наполегливістю в атаці»

Тіберіу Гіоане: «Помилки в захисті ми компенсували наполегливістю в атаці»

Останній матч осінньої частини сезону в чемпіонаті України складався для «Динамо» не вельми вдало. Але завершилось усе розгромною перемогою суперника. Гравці «Динамо» коментують матч проти одеського «Чорноморця».

Тіберіу Гіоане, півзахисник «Динамо»:

- Добре, що вдалось завершити чемпіонат у цьому році на переможній ноті. Після зими, певен, у нас буде і гра, і результат.

- Швидкий пропущений м’яч дещо спантеличив команду?

- Трішки. Але помилки в захисті ми змогли компенсувати наполегливістю в атаці. П’ять м’ячів, забитих у ворота суперника, свідчать про хороший потенціал нашої передньої лінії.

- Що послужило причиною розгрому суперника?

- У принципі, я не вважаю, що це розгромний рахунок. Нормальний, «робочий», як мовиться, результат. Приємно, що вигравали, байдуже з яким рахунком.

- Хто, на твою думку, покине команду під час зимової паузи?

- Це питання не до мене. Усе вирішується на рівні керівництва, а ми повинні виконувати свою роботу на футбольному полі.

- «Динамо» в багатьох випадках пропускає уже на перших хвилинах матчу. Із чим це пов’язано?

- Гадаю, що неуважністю захисників. Потрібно «включатись» у гру з перших же хвилин, оскільки часу на розгойдування з сильними суперниками немає.

- Матчі чемпіонату першої частини чемпіонату уже завершились. Але «Динамо» ще грати два кубкових поєдинки проти «Таврії». Як вважаєш, чи не було ю доцільно перенести їх на весну і не мучити футболістів?

- Знову ж таки, це питання не до мене. Якщо так вирішили, ми повинні грати. І звичайно ж, перемагати.


Мілош Нінкович, півзахисник «Динамо»:

- Було дужу важко налаштувати себе на цей матч після поєдинку з «Ромою». Ви бачили, що нашу гру в першому таймі не можна назвати вдалою. А от у другій половині ми показали, як повинне грати «Динамо». І, вважаю, так потрібно грати в кожній грі.

- Після перерви команда буквально понеслась. Що говорив Лужний у роздягальні в перерві?

- Ми, в принципі, і самі розуміли, що грати так надалі не можна. Олег Романович закликав нас зіграти так, як ми зіграли в недавньому поєдинку з «Шахтарем». Здавалося б, нічого такого. Але ці слова подіяли на нас.

- Як оцінюєш виступ «Динамо» в осінній частині сезону?

- Усі наші виступи розглядаються крізь призму матчів у Лізі чемпіонів. А оскільки в Лізі чемпіонів ми зіграли дуже погано, оцінку за весь виступ можна поставити незадовільну. Залишається сподіватися, що навесні ми зможемо наздогнати «Шахтар» і поборотись із ним за чемпіонство.

- Як думаєш, «Дніпро» здатне вклинитись у боротьбу за титул?

- Ні, гадаю, за «золото» знову змагатимуться дише дві команди - «Динамо» і «Шахтар».

 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер