Тіберіу Гіоане: «Головні випробовування попереду»

Тіберіу Гіоане: «Головні випробовування попереду»

Румунський півзахисник «Динамо» разом із партнерами готується до останніх матчів чемпіонату України. Але при цьому Тібі додатково займається…

- Приїду на тренування раніше за інших гравців. Хочу попрацювати в спортзалі. Все-таки відчувається дворічна перерва. А дуже хочеться бути в хорошій формі, - сказав Гіоане кореспонденту www.fcdynamo.kiev.ua.

- У фінальному матчі зі «Шахтарем» ти відіграв сі 90 хвилин.


- Сказати, що я неготовий фізично – не можу. Але потрібно бути ще краще. Відчуваю, що необхідно підтягнути «фізику». В ігровому плані жодних проблем. Я не розівчився грати футбол за цей час. Що стосується фінального матчу, то хотілося б зауважити, що він став для мене найважливішим після повернення до великого футболу. Це була хороша перемога над сильним суперником. Але наші головні випробовування попереду – ще одного провалу в Лізі чемпіонів бути не може.

- Спілкувався зі своїми співвітчизниками після матчу з «Шахтарем»?


- Більше розмовляли до поєдинку. Після гри мене привітав Маріка, а я подарував йому футболку. У свою чергу, в Донецьку свою форму мені презентував Чіпріан. Усе було спокійно та культурно.

- Титул дуже близько. Чи є хвилювання та тиск на команду?

- У нашій команді багато досвідчених гравців, які знають як поводитись у будь-якій ситуації. Для перемоги у чемпіонаті потрібно взяти одне очко і ми готові зробити це у же в найближчому матчі. Але забігати наперед не хочеться. А ще більше не хочеться відкладати все до останнього туру.

- Що плануєш робити після завершення чемпіонату?


- Поїду додому. Хочу поспілкуватись із рідними та друзями, відпочити та набратись сил перед літнім збором та наступним сезоном. Відчуваю, що буде дуже цікаво, але в той же час важко. Ми не маємо права знову підвести вболівальників. Та й взагалі, як на мене, на заповненому «Олімпійському» динамівцям під силу обіграти будь-якого суперника. За такої підтримки це цілком реальне завдання.

 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер