Тіберіу Гіоане налаштований на боротьбу за Кубок УЄФА

Тіберіу Гіоане налаштований на боротьбу за Кубок УЄФА

Тіберіу Гіоане в поєдинку з «Манчестер Юнайтед» зіграв на позиції опорного півзахисника. Тібі один із не багатьох, кому після розгромної поразки важко висунути претензії. Проте румунський футболіст іншої думки: вважає футбол грою колективною і надає перевагу оцінювати гру команди в цілому.
- Ми повинні грати до кінця, - говорить Гіоане. – Попереду в Лізі чемпіонів два матчі, у тому числі й домашній з «Ромою». Шанси є, не слід опускати руки.

- У який момент гри стало зрозуміло, що «Манчестер» не поступиться?
- Напевно, після третього гола. На початку другого тайму ми не скористалися кількома хорошими моментами. Потім отримали – 3:0. Відіграти таку кількість м’ячів практично неможливо.

- Які враження від гри і атмосфери на «Олд Траффорд»?
- Ми і раніше грали при повних трибунах. У Манчестері справжня футбольна атмосфера! Суперник вище нас за класом і переміг заслужено.

- На які допущені помилки варто звернути увагу?
- Не слід говорити лише про помилки в захисті. У кінці-кінців, захищатись повинна вся команда. Нам багато над чим потрібно працювати, вдосконалюватись. А «Манчестер» показав свій рівень, вони набагато сильніші. У футболі чудес не буває.

- Цим складом «Динамо» може досягнути успіхів у єврокубках?
- Раніше ж грали, і вигравали. Напевне, зараз ми не готові фізично. Часто не встигаємо за суперником. Побачимо, що буде далі.

- Динамівці в один голос запевняють, що боротимуться за третє місце в групі. Чи вистачить сил ще на місяць турнірної дистанції?
- Важко сказати, це в кожного індивідуально. Але потрібно додавати, інакше перемагати буде важко. Гравці повинні шукати в собі внутрішні резерви, діяти на грані можливостей. Інакше успіхів не буде.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер