Тіберіу Гіоане: «Не опускати руки»

Тіберіу Гіоане: «Не опускати руки»

Тіберіу Гіоане
Півзахисник «Динамо» Тіберіу Гіоане уже вкотре підтвердив своє реноме універсала. Після втрати через травми та дискваліфікації двух лівих захисників Андрія Несмачного та Бадра Ель Каддурі румун зіграв на новому для себе місці.

- Колись я грав на фланзі захисту. За Йожефа Сабо доводилось виступати на правій боковій лінії. Не можу сказати, що це моя рідна позиція, але діяв у якості крайнього захисника з бажанням та старанням. Коли запропонували зіграти на протилежному фланзі – особливо не роздумував.

Я багато пропустив і зараз для мене важливий кожен матч. Тому головне – грати , а на якій позиції суттєво не важливо. Звичайно, я більш комфортно почуваю себе в центрі поля, але в інтересах команди готовий виходити в будь-якому амплуа.

Проти «Ворскли» ми зіграли далеко не найкращим чином. Не буду говорити про кожного футболіста зокрема, уся команда несе вину за втрату очок. Помилки були і в нападі, і в захисті. Що робити? Працювати, покращувати реалізацію та посилювати гру у всіх напрямках. І головне, не опускати руки.


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер