Тіберіу Гіоане: «Нічия закономірна»

Тіберіу Гіоане: «Нічия закономірна»

Більшість гравців «Динамо» після матчу з «Металургом» відмовились спілкуватись із журналістами. Експрес-коментарій для сайту ФК «Динамо» дали Тіберіу Гіоане і Тарас Михалик.


Тіберіу Гіоане, півзахисник: «Результат зустрічі вважаю закономірним. Ми не очікували настільки сильної гри від «Металургу» і недостатньо настроїлись на матч. Допустились багатьох помилок. У футболі бувають різні ситуації, але попереду багато матчів і потрібно буде врахувати сьогоднішні помилки. Я проробив багато роботи і під кінець матчу дещо втомився. Тому тренер вирішив мене замінити. Чому я не забив у першому таймі? Відповім просто – не вистачило майстерності».

Тарас Михалик, півзахисник: «Гра була важкою. «Металург» довго захищався і дуже гостро атакував. Були б їхні нападаючі більш трішки везучими, сьогоднішній рахунок міг би бути для нас плачевним. Ми часто помилялись в атаці, втрачали м'яч. Через це доводилось витрачати багато сил на повернення в захист. Усе це заважало проводити конструктивні атаки. Потрібно робити висновки. Попереду дуже важливі матчі, в яких втрата очок може мати сумні наслідки».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер