Тіберіу Гіоане: «Пауза в чемпіонаті піде нам на користь»

Тіберіу Гіоане: «Пауза в чемпіонаті піде нам на користь»

Після матчу ФК «Харків» - «Динамо» (0:4) наставник киян Юрій Сьомін відзначив активну гру Тіберіу Гіоане, який вийшов на заміну на початку другого тайму. Цікаво було дізнатися думку румунського півзахисника про гру в Сумах.

- Всі бачили, що в першому таймі і на початку другого нам було важко. Але потім забили гол, і гра, як говориться, в команди пішла. Як завжди, добре зіграли в обороні, та й забили достатньо. Ми пресингували суперника, показували свою гру.

- В останніх матчах чемпіонату «Динамо» перемагає з великим рахунком. Виходить, у команди немає гідних суперників?

- Я б так не сказав. Суперники в нас були доволі сильними. Ви самі бачили, скільки очок втратив «Шахтар». У нас минулого року була та ж проблема. Отже, наших конкурентів слабкими аж ніяк не можна назвати. Що стосується сьогоднішньої гри, ФК «Харків» мені дуже сподобався. Тим паче, що на цьому полі вони звикли грати. Їм було легше, а нам було трохи важче.

- В чемпіонаті у «Динамо» проблем немає, а от в останньому матчі Ліги чемпіонів команда не змогла завдати жодного удару в рамку воріт «Фенербахче»…

- Пригадайте, що «Фенербахче» минулого року на своєму стадіоні виграв усі матчі. Навіть у таких команд, як «Інтер», «Челсі» і «Севілья». Шкода, звичайно, що ми не змогли жодного разу поцілити по їхніх воротах. Добре, якби в нас був лише один удар, але ми його реалізували. Вважаю, що нічия – теж непоганий результат. Потрібно врахувати, що минулого року «Фенербахче» дійшов до чвертьфіналу Ліги чемпіонів.

- Під час паузи, пов'язаної з виступами збірних, у хлопців буде можливість відпочити?

- Так, я гадаю, ця перерва піде на користь тим футболістам, які не викликані до своїх національних команд. Сподіваюся, після відбіркових матчів ЧС-2010 ми зберемося разом і радуватимемо вболівальників хорошою грою.

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер