Тіберіу Гіоане: «Зростає нове покоління, яке має грати»

Тіберіу Гіоане: «Зростає нове покоління, яке має грати»

Днями президент «Динамо» Ігор Суркіс, відповідаючи на питання журналістів, повідомив, що команду залишить Тіберіу Гіоане. Ситуацію щодо свого майбутнього прояснив сам футболіст:

- Я знав про це давно, це для мене не новина, – зізнався Тіберіу. – На цю тему ми розмовляли з президентом, дійшли до такого рішення. Другу частину сезону я тренуюся та граю за молодіжну команду, підтримую форму.

- Чого бракує, щоб пробитися до основного складу?

- Мені всього вистачає, просто така ситуація стається з усіма. Не лише зі мною так попрощалися. У всіх футболістів ближче до завершення контракту немає ігрової практики в основному складі. Згадайте Головка, Гусіна, Белькевича, Шацьких та інших. Тому для мене це не стало несподіванкою, я знав, що так станеться. Зростає нове покоління хлопців, які мають грати. Це футбол, їм потрібно давати шанс. Коли я прийшов до «Динамо» в 20-річному віці, мені теж давали дорогу, це звичайне явище. У тренера своє бачення, у клуба – своя позиція. Я це давно зрозумів, і мене нічого не здивувало.

- Чи була у вас із цього приводу розмова із Сьоміним?

- Ні. Тренер узяв мене на збір, де я міг повноцінно підготуватися до сезону. За це я йому дуже вдячний. Це життя, нічого не поробиш.

- Є інформація, що вами цікавиться бухарестський «Рапід»...


- Гадаю, навряд чи. Вони вчора програли та опустилися на п’яте місце в чемпіонаті. Не думаю, що зможу їм допомогти.

- Правда, що у вас була можливість перейти до київського «Арсеналу»?

- Це на рівні розмов, нічого конкретного. Подивимося, що буде влітку, як зміниться ситуація, в якому я буду стані. Для мене немає різниці, до якої країни їхати. Яка пропозиція найбільше буде влаштовувати, ту й оберу. Зараз найголовніше, що мені дають виступати за дубль. Буду грати до кінця.

- Ігор Суркіс сказав, що «Динамо» для вас завжди відкрите. Не замислювалися в майбутньому повернутися до нашої команди в якості тренера?

- Ні, я про таке поки не думаю. Рано, я хочу грати. Ще не встигнув піти, а ви говорите про те, щоб повертатися.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер