Квитки на «Динамо» – «Спартак» у продажу з понеділка

Квитки на «Динамо» – «Спартак» у продажу з понеділка

До уваги вболівальників! В понеділок, 18-го серпня, в каси стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського надійдуть у продаж квитки на повторний матч третього кваліфікаційного раунду «Динамо» (Київ) – «Спартак» (Москва). Вартість квитків, залежно від обраного сектора, складає від 150 до 400 гривень.

Для власників абонементів (їх необхідно пред'явити касиру) на домашні матчі «Динамо» в сезоні 2008/09 тимчасово зарезервовані місця. «Броня» знімається за три доби до початку матчу.

У касах можна придбати не більше десяти квитків в одні руки. Для охочих оформити колективну заявку, просимо звертатися до ФК «Динамо» (Київ). Факс (044) 4519135, e-mail: [email protected] Інформація для довідок за тел (044) 451-9230 (департамент з роботи із глядачами)

Запрошуємо киян і гостей столиці підтримати «Динамо» на шляху до групового турніру Ліги чемпіонів!

* * *

Віталій СІВКОВ: «Ціну квитків на «Динамо» – «Спартак» диктує розмір стадіону»

Оголошена ціна квитків на повторний матч третього кваліфікаційного раунду між «Динамо» і «Спартаком» виявилася значно вищою за ціну не тільки на матчі чемпіонату країни, що зрозуміло, але й вищою за ціну на попередній єврокубковий матч проти ірландської «Дрогеди». Чому ціна виявилася саме такою? З цим питанням ми звернулися до першого віце-президента ФК «Динамо» Віталія Сівкова:

- Всім відомо, що футбол існує для глядачів. Саме інтересами глядачів, охочих подивитися матчі за участю «Динамо», ми керуємося, визначаючи ціни на квитки. Ціна квитка на звичайний матч цілком доступна – від 10 до 30 гривень. На даному етапі розвитку клубу ми не ставимо мету більше заробити на продажу квитків. Але й безкоштовного футболу на «Динамо», якщо ви пам'ятаєте, ніколи не було. Гра з московським «Спартаком» – особливий випадок.

- Погодьтеся, що ціна від 150 до 400 гривень небагато відрізняється від ціни в 10-30 гривень…

- Встановлюючи ціну, ми намагалися знайти розумний баланс між попитом і пропозицією. За найскромнішими прогнозами число охочих відвідати гру «Динамо» – «Спартак» складає близько ста тисяч. А на нашому клубному стадіоні місць менше 17-ти тисяч, причому частину з них ми маємо віддати гостям з Москви. Самі бачите, що у нас виходить по 7-8 людей на одне місце. Ми могли б випустити дешеві квитки. Але вони відразу ж опинилися б у руках спекулянтів, що не влаштовує ані клуб, ані глядачів. Ось ми і спробували вирахувати той рівень ціни квитка, за якого спекулянту він буде не вигідний, а найбільш відданим уболівальникам доступний. Для справжнього вболівальника особисто подивитися гру «Динамо» – «Спартак» – дороге задоволення, за яке не шкода й заплатити.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер