У касах – квитки на два матчі

У касах – квитки на два матчі

У касах стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського (вул. Грушевського, 3) усі бажаючі можуть придбати квитки на матч 13-го туру Епіцентр-Чемпіонату України 2011/2012, в якому наша команда зіграє проти луцької «Волині».

До вашої уваги пропонуються квитки вартістю 20, 30, 40 та 50 гривень, залежно від обраного сектора. Починаючи з четверга шанувальники футболу зможуть придбати програму на матч. Ціна – 5 гривень.

Нагадаємо, поєдинок «Динамо» – «Волинь» відбудеться в неділю, 16-го жовтня. Початок о 19.30.

* * *


Починаючи з вівторка, 11 жовтня, в касах стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського розпочнеться продаж квитків на матч групового турніру Ліги Європи між командами «Динамо» – «Бешикташ» (Туреччина).

Звертаємо вашу увагу, що цього дня придбати квитки зможуть лише власники сезонних абонементів на домашні матчі «Динамо». Окрім першочергового права придбати квитки, власники абонементів отримають знижку. При загальній ціні квитків 60, 80, 120 та 150 гривень, залежно від обраного сектора, власники абонементів зможуть придбати їх відповідно за 50, 60, 100 та 120 гривень.
 
Продаж квитків для всіх охочих розпочнеться в середу, 12 жовтня, з 11:00. Починаючи з цього часу власники абонементів зможуть скористатися своїми пільгами в порядку загальної черги.

Один сезонний абонемент дає його власнику гарантоване право на придбання одного квитка на матч групового турніру Ліги Європи «Динамо» – «Бешикташ». Для інших охочих відвідати гру квитки будуть продаватися не більше трьох в одні руки.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер