Тироль. День 9-й: гімнастика під Шакіру та альпійський «Вімблдон»

Тироль. День 9-й: гімнастика під Шакіру та альпійський «Вімблдон»

Під запальні хіти Шакіри

Єдине тренування пройшло не на футбольному полі, а в гімнастичному залі. Там гравцям було запропоновано виконати цілий комплекс вправ, який підготував тренер із фізичної підготовки Віталй Кулиба.

Динамівці виконували ці вправи під пильним наглядом головного тренера Сергія Реброва. Звісно, був присутній на тренуванні й Рауль Ріанчо. В якийсь момент було вирішено, що краще буде робити вправи під музику, й Рауль пішов дізнатися в адміністраторів готелю, чи є можливість увімкнути в залі музичний акомпанемент.

За кілька хвилин рухи гравців стали більш енергійними, а на обличчях з’явилося ще більше посмішок, адже тренування продовжилося під хіти всесвітньо відомої колумбійської співачки Шакіри.

Альтернативний «Вімблдон» посеред Альп

Після завершення обов’язкової програми в гімнастичному залі, дехто з гравців продовжив заняття в тренажерному залі.

Загалом тренування динамівців тривало близько години. Майже стільки ж тривав поєдинок на Вімблдонському тенісному турнірі між титулованим швейцарцем Роджером Федерером та люксембуржцем Жилем Мюллером, що транслювався на екранах у залі.

Однак цей тенісний матч видався далеко не таким захоплюючим, як ті, що влаштували динамівці в «Інтеральпені». Четверо гравців – Андрій Ярмоленко, Артем Кравець, Роман Безус та Сергій Сидорчук – екіпірувавшись тенісними ракетками, після завершення тренування вирушили на корт.

Решту дня гравці провели на свій розсуд – хтось відновлювався у численних саунах та СПА, а хтось поїхав на екскурсію до Інсбрука.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото А.Лукацького

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер