Титул уже близько

Титул уже близько

Після осічки «Шахтаря» у Львові перемога над ФК «Харків» наблизила динамівців до чемпіонства практично впритул.

Ще свіжі у пам'яті спогади про перемогу підопічних Безсонова в Донецьку. І, слід сказати, харків'яни у столиці України постали цілком боєздатним колективом, здатним потріпати нерви лідерам чемпіонату. Але в цьому випадку «біло-сині» виявились сильнішими.

Неймовірна спека зіграла свою роль. Команди не демонстрували великих швидкостей, довгенько розігрували м'яч, припускаючись при цьому багатьох помилок на половині поля суперників. Досить довго жодних моментів у воріт обох команд не виникало. Але як тільки господарі посилити натиск, почали швидше та точніше діяти поблизу штрафного харків'яни, як відразу ж захист гостей дав збій.

Спочатку Родріго низовим пасом знайшов Діого, той передає м'яч на Клебера до штрафного, а форвард чітко виграв позиційну боротьбу в захисника гостро пробив низом метрів із 15-ти – Худжамов без шансів.

А через п'ять хвилин Діого розпочав другу гольову атаку. Відмінний пас на Шацьких у штрафний харків'ян, Макс не став бити з гострого кута, підняв голову та прострілив на лінію воротарської. Корреа підбіг та виявився точним! Карлос у черговий раз довів, що знаходиться у чудовій формі. '

До завершення першого тайму "біло-сині" могли зняти усі питання про переможця, але трішки не пощастило. Після сильного удару Родріго зі штрафного Худжамов не зміг зафіксувати м'яч і на секунду здалось, що «круглий» таки закотився в сітку. Але не склалось…

Гості активно розпочали другий тайм, нанесли декілька ударів, але без того, щоб назвати ці моменти стовідсотковими. Динамівців ж відповіли небезпечніше. Знову не пощастило Родріго – бразилець незрозумілим чином промахнувся з метру після навісу Корреа.

У середині тайму неабияку активність почав проявляти Максим Шацьких. Три удари протягом семи хвилин, попадання в штангу, участь практично у кожній атаці своєї команди. Втім, рахунок динамівський бомбардир так і не поповнив. На превеликий жаль.

Під кінець зустрічі команди обмінялись небезпечними моментами. Худжамов із трудністю відбив удар Михалика здалеку, а Шовковський правильно вибрав позицію та не дозволив Гладкому реалізувати вихід один на один.

Упевнена перемога 2:0, і тепер титул зовсім близько. Перемога у наступному турі означатиме для динамівців виграш нинішнього чемпіонату країни.


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер