ТМ. «Рух» U17 - «Динамо» U17 – 2:3

ТМ. «Рух» U17 - «Динамо» U17 – 2:3

Академічна група «Динамо» провела товариський матч з командою львівського «Руха». Гра відбулася у Львові.

Рахунок було відкрито на 23-й хвилині зустрічі. Після класної комбінації та прострілу з правого флангу Кирило Осипенко розстріляв ворота з лінії воротарського майданчика. Загалом перший тайм пройшов за ігрової переваги киян, що дозволило їм піти на перерву ведучи у рахунку.

Але щойно розпочалася друга половина зустрічі, господарі поля зрівняли рахунок. Гол було забито так само після прострілу з флангу, при чому автору голу Максиму Музичуку, який вийшов на заміну, достатньо було лише підставити ногу під м’яч у кількох метрах від лінії воріт.

На 58-й хвилині вже «рухівці» повели в рахунку. Після дальнього удару й одразу двох рикошетів м’яч знову опинився у Музичука, який розстріляв ворота з близької відстані.

Кияни дуже швидко відігралися. Не минуло і двох хвилин, як рахунок став рівним. Передача голкіпера киян В’ячеслава Суркіса від свого штрафного майданчика виявилася гольовою: після неї Давид Білий втік на побачення з воротарем «Руха» та впевнено переграв його.

На 76-й хвилині кияни залишилися у меншості. Денис Хмельовський за 10 хвилин, проведених на полі, отримав дві жовті картки та був вилучений з поля.

Однак навіть у меншості динамівці вирвали перемогу. На 79-й хвилині швидка вертикальна атака киян завершилася ефектним голом Давила Білого. Одним дотиком п’ятою він прийняв м’яч та прокинув собі на хід, а другим, не опускаючи на газон, переправив у ворота! 3:2 – «Динамо» здобуває вольову перемогу у Львові.

Товариський матч

«Рух» U17 - «Динамо» U17 – 2:3

Склад «Динамо»: Киблицький (Суркіс, 46) - Коробов, Захарченко, Дикий (Мариновський, 67), Кузьменко (Руденко, 50) - Іщенко, Осипенко (Хмельовський, 67), Білий (Чубов, 90) – Калин (гравець на перегляді, 72), Кузик (Шевченко, 46), Лобко (гравець на перегляді, 65)

Голи: 0:1 – Осипенко (23), 1:1 – Музичук (46), 2:1 – Музичук (58), 2:2 – Білий (60), 2:3 – Білий (79)

Вилучення: Хмельовський (76)


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер