ТМ «Динамо» - «Арсенал-Київ» - 0:1

ТМ «Динамо» - «Арсенал-Київ» - 0:1

У суботу на заміській базі у Кончі-Заспі підопічні Олександра Хацкевича провели контрольний поєдинок із командою «Арсенал-Київ». Враховуючи, що одразу 17 представників нашого клубу вирушили до розташування своїх національних, молодіжних та юнацьких команд, тренерський штаб задіяв у товариській зустрічі виконавців, які залишилися у його розпорядженні із першої команди, а також залучив футболістів молодіжного складу.

Із  перших хвилин динамівці прогнозовано захопили ініціативу та почали нагнітати ситуацію біля воріт опонента. Наші гравці загрожували номінальним гостям як після стандартних положень, так і з гри, після добре розіграних комбінацій. Але слід віддати належне і супернику, який не відсиджувався в обороні та час від часу турбував Бущана.

У середині тайму Калитвинцев виконав небезпечний штрафний удар метрів з 22-х під поперечину, але воротар «Арсеналу-Київ» Сітало кінчиками пальців зумів дістати м’яч.

У відповідь гості сповна реалізували свій момент: спочатку Бущан виручив свою команду, перевівши м’яч на кутовий, а ось після подачі від кутової позначки «канонірам» таки вдалося відзначитися, причому на перший удар знову зреагував наш воротар, а ось на добиванні першим опинився Акулінін. Як виявилося пізніше, цей м’яч став єдиним у поєдинку, який і вирішив долю зустрічі.

Одразу після цього у простій ситуації Алібеков отримав червону картку та пішов з поля. Втім, за умовами товариського поєдинку вилученого гравця можна замінити, тож грати команди продовжили у рівних складах. Одразу ж після стрімкої контратаки ворота суперника вразив Смирний, але миттю раніше асистент арбітра зафіксував положення поза грою.

У другому таймі «біло-сині» також намагалися регулярно загрожувати воротам гостей, але удари Андрієвського, Калитвинцева, Буено, до мети не доходили. Час від часу доводилося вступати у гру і Рудьку, але у цілому, занадто небезпечних моментів «Арсенал-Київ» не створив. У складі «Динамо» добре пробивав Гармаш, але трохи вище воріт. За деякими винятками гра проходила у невисокому темпі. Наша команда однаково добре рухалася як із м’ячем, так і без нього, тренери провели ряд замін, але на підсумковий результат це, на жаль, не вплинуло. Втім, як відомо, у подібних контрольних поєдинках першочерове значення має не результат, а отримана тренерами інформація для аналізу.

Товариський матч

«Динамо» - «Арсенал-Київ» - 0:1 (0:1)

13.10.2018. Чапаївка. НТБ «Динамо»

«Динамо»: Бущан (Рудько, 46), Алібеков (Романчук, 39), Петрусенко, Вантух (Шпирка, 46), Кравченко (Морозюк, 73), Че Че (Копитов, 70), Андрієвський (Гармаш, 63), Смирний (Булеца, 46), Сідклей, Калитвинцев (гравець на перегляді, 65), Буено (Хоцяновський, 70).

«Арсенал-Київ» (стартовий склад): Сітало, Майданевич, Д. Зозуля, Сагуткін, Дубінчак, Насонов, Домбровський, Єрмаченко, Лоло, Акулінін, Баланюк.

Гол: Акулінін (37).

Вилучений: Алібеков (39).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер