ТМ. «Динамо» (Київ) - «Ботошані» - 1:1

ТМ. «Динамо» (Київ) - «Ботошані» - 1:1

У порівнянні з попереднім матчем триденної давнини проти тбіліського «Динамо», Сергій Ребров практично повністю оновив стартовий склад своєї команди. Залишилися у ньому з минулого матчу лише три гравці – Микита Корзун, Сергій Сидорчук та Олександр Гладкий. До того ж, цього разу Корзун розпочав гру на звичній для себе позиції опорного півзахисника.

Відзначимо також повернення до гри після відпустки учасника Євро-2016 Александара Драговича, який теж вийшов у стартовому складі, більше того, з капітанською пов’язкою.

Румунська команда досить активно розпочала гру, проте невдовзі динамівці заволоділи ініціативою і вже не випускали її зі своїх рук. Перша половина гри минула за територіальної та ігрової переваги динамівців, які, втім, не надто поспішали форсувати події.

Найактивнішим у складі «Динамо» до перерви виглядав Артем Громов, який діяв на позиції лівого атакуючого півзахисника. У середині першого тайму він мав кілька хороших нагод, аби відкрити рахунок. Спершу він замикав головою подачу з правого флангу на дальній стійці, проте не влучив у ворота. За кілька хвилин Артем вийшов на рандеву з голкіпером після передачі від Буяльського, але знову пробив повз ворота.

Другий тайм розпочався за переваги динамівців, але невдовзі саме вони опинилися у ролі наздоганяючих. На 60-й хвилині швидка атака румунської команди завершилася прострілом з лівого флангу в центр штрафного, де ніхто не встигнув за Разваном Греу, якого підкосив у штрафному Віталій Буяльський, і арбітр призначив пенальті, який чітко виконав капітан «Ботошані» Габріель Васварі, перегравши Артура Рудька.

Одразу після цього на поле вийшли Андрій Ярмоленко та Лукаш Теодорчик, а за кілька хвилин у складі «біло-синіх» відбувся ще ряд замін, які оживили гру. Зазначимо, що єдиним гравцем «Динамо», який провів весь матч без заміни, став Євген Селін.

На 71-й хвилині динамівці пішли у пресинг поблизу штрафного майданчика суперника, Федорчук змусив помилитися захисників, які відкинули м’яч на Теодорчика. Лукаш знаходився у штрафному, проте спиною до воріт, тому вирішив відкотити назад під удар набігаючому Рибалці. Сергій технічно поклав м’яч у нижній кут воріт без шансів для голкіпера.

У час, що залишився, динамівці мали нагоди, аби забити другий гол і продовжити свою переможну серію на цьому зборі, проте фінальний свисток зафіксував на табло дві «одинички».

Австрійський збір 2016. 4-й спаринг

07.07.2016. м. Швац. «Зілберштадт Арена»

«Динамо» – «Ботошані» (Румунія) – 1:1 (0:0)

«Динамо»: Коваль (Рудько, 46) – Морозюк (Лук’янчук, 66), Драгович (к) (Очигава, 46), Селін, Антунеш (Макаренко, 66) – Корзун (Рибалка, 53) – Мякушко (Гонсалес, 66), Сидорчук (Гармаш, 66), Буяльський (Федорчук, 66), Громов (Ярмоленко, 60) – Гладкий (Теодорчик, 60).

«Ботошані»  (стартовий склад): Ілієв, Дімітров, Мірон, Пламада, Мусат, Васварі (к), Бораяно, Фулоп, Головца, Кабрера, Хергелегіу.

Голи: Рибалка (71, гольовий пас – Теодорчик) – Васварі (60, з пенальті).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер