ТМ. «Динамо» (Київ) - ЦСКА (Софія) - 3:0

ТМ. «Динамо» (Київ) - ЦСКА (Софія) - 3:0

Цей матч став для нашої команди останньою репетицією перед офіційними поєдинками. І атмосфера, яка панувала на «Зілберштадт Арені», була близькою до офіційних матчів: обидві команди мали суттєву та гучну підтримку, яка відчувалася ще під час виходу гравців з роздягалень на поле та супроводжувала всі 90 хвилин зустрічі.

У порівнянні з попереднім матчем проти «Спліта», у якому динамівці здобули крупну перемогу з рахунком 8:2, у стартовому складі команди Сергія Реброва з’явилося одразу вісім нових прізвищ – Віда, Морозюк, Антунеш, Сидорчук, Буяльський, Громов, Корзун, Гладкий. За винятком Віди усі вони виходили на поле у минулому матчі, а Корзун брав участь у попередніх іграх на зборі. А от для Домагоя, який останнім із київських динамівців припинив участь у Євро-2016 ця гра стала першою на зборі.

З перших хвилин матчу проти ЦСКА стало зрозуміло, що на легку прогулянку, як у грі зі «Сплітом», динамівцям не варто розраховувати. Перший акцентований удар у площину воріт ЦСКА відбувся лише на 17-й хвилині, його автором став Буяльський. Втім цей удар так і залишився чи не єдиним більш-менш небезпечним до перерви для обох команд.

У перерві Сергій Ребров провів дві заміни. Поле залишив Віда, якому ще не час проводити повний матч. Крім того, Сергій Станіславович випустив на поле Андрія Ярмоленка, і ця заміна корінним чином вплинула на підсумковий рахунок матчу.

Вже на другій хвилині тайму Ярмоленко перехопив м’яч, пожонглював ним та віддав партнеру, а за мить прийняв пас на правому фланзі від Морозюка і прострілив у центр в район лінії штрафного. Буяльський пропустив м’яч, а Гонсалес у дотик пробив точно в кут. Гол був дуже схожий на перший гол Гармаша у ворота «Спліта», коли асистував також Ярмоленко.

На 58-й хвилині ще один прорив Ярмоленка правим флангом завершився ще однією м’якою передачею в центр під удар цього разу на Сидорчука, який теж низом пробив повз голкіпера.

А на 76-й хвилині Ярмоленко забив сам, бездоганно виконавши штрафний удар з півкола перед штрафним майданчиком. Андрій невідпорно пробив у «воротарський» кут Анатолія Господінова, довівши рахунок до розгромного.

3:0 – «Динамо» завершує передсезонний збір розгромною перемогою.

Австрійський збір 2016. 6-й спаринг

10.07.2016. м. Швац. «Зілберштадт Арена». 50 глядачів

«Динамо» (Київ) - ЦСКА (Софія) - 3:0 (0:0)

«Динамо»: Шовковський (к) – Морозюк (Селін, 79), Віда (Очигава, 46), Драгович (Лук’янчук, 76), Антунеш (Макаренко, 76) – Корзун (Рибалка, 79) – Громов (Ярмоленко, 46), Сидорчук (Гармаш, 63), Буяльський (Федорчук, 63), Гонсалес (Мякушко, 58) – Гладкий (Теодорчик, 67).

ЦСКА (стартовий склад): Господінов, Атанасов, Чорбаджійскі, Рафа Перес, Марін, Малінов, Галчев, Арсеніо Нунеш, Діого Віана, Десподов, Маламов.

Голи: Гонсалес (47, гольовий пас – Ярмоленко), Сидорчук (58, гольовий пас – Ярмоленко), Ярмоленко (76). 

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер