ТМ. «Динамо» – «Люцерн» – 1:1. Звіт про матч (+ВІДЕО)

ТМ. «Динамо» – «Люцерн» – 1:1. Звіт про матч (+ВІДЕО)

Перша половина першого тайму була доволі спокійною, гольових моментів обидві команди не створювали, але м’яч більше контролювали гравці київської команди. На шостій хвилині Беньямін Вербич пробив після подачі з кутового від Владислава Калитвинцева, проте не по воротах, а в захисника – тож швейцарці головою вибили м’яча зі свого штрафного майданчика та ліквідували небезпеку.

Першого удару по воротах у матчі завдав Віталій Буяльський на 27-й хвилині зустрічі. Віталій пробив лівою ногою з-за меж штрафного майданчика, проте «шкіряний» пролетів повз ворота швейцарської команди. Удар від Владислава Калитвинцева на 35-й хвилині поєдинку було заблоковано. За півтори хвилини до завершення першого тайму по воротах «Люцерна» здалеку пробив Беньямін Вербич – неточно. Команди голами не відзначилися, тож пішли на перерву за невідкритого рахунку – 0:0.

На 52-й хвилині Сільван Сидер пройшов із м’ячем та пробив повз стійку воріт киян. За дві хвилини Кристіан Шнойвлі завдав удару – Георгій Бущан упіймав м’яча.

На 58-й хвилині з-за меж штрафного майданчика з правого флангу пробив Че Че, проте у ворота суперника не влучив. А за декілька секунд швейцарці відкрили рахунок у матчі. Епізод схожий на момент Сільвана Сидера, проте цього разу Саймон Гретер пройшовся із м’ячем на лівому фланзі та завдав удару, який став влучним. Тож «Люцерн» вийшов уперед у рахунку – 0:1.

Невдовзі Віталій Буяльський пробив із розвороту – м'яч влучив прямо до рук голкіпера команди суперника.

Рівно за десять хвилин після того, як швейцарці відкрили рахунок, Артем Бєсєдін, пройшовши з м’ячем на правому фланзі, відповів на їхній гол потужним результативним ударом з-за меж штрафного майданчика «Люцерна». Тож Бєсєдін зрівняв рахунок у поєдинку – 1:1.

На 83-й хвилині Микола Шапаренко розпочав небезпечну контратаку, віддав пас на Лєднєва, який знаходився на правому фланзі – і Богдан завдав удару по воротах «Люцерна», але голкіпер забрав «шкіряного» до рук, не давши відправити м'яча до своїх воріт та вийти «динамівцям» уперед у рахунку. Більше командам відзначитися голами не вдалося, тож матч завершився результативною нічиєю – 1:1.

08.07.2018. Третій контрольний матч

«Динамо» – «Люцерн» – 1:1 (0:0)

«Динамо»:  Бойко (Бущан, 46), Кендзьора, Кадар, Бурда, Шабанов (Морозюк, 64), Буяльський (Андрієвський, 80), Шепелєв (Шапаренко, 71), Вербич, Калитвинцев (Лєднєв, 64), Че Че (Сидорчук, 71), Бєсєдін.

«Люцерн»: Кустудіо, Шурф, Шульц, Гретер (Варгас, 78), Шнойвлі, Салві, Шмідт, Сидер, Угриніч, Фека, Гвілья.

Голи: Бєсєдін (68) – Гретер (58).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер