ТМ. «Динамо» - «Нью-Інгленд Революшн» - 1:3. Звіт, огляд

ТМ. «Динамо» - «Нью-Інгленд Революшн» - 1:3. Звіт, огляд

У стартовому складі “біло-синіх” вийшли ті виконавці, які не грали проти шведського “Естерсунда” днем раніше. Винятком став голкіпер Георгій Бущан.

Динамівці вже з перших хвилин почали створювати небезпечні моменти біля воріт суперників. Спершу Назарій Русин, а на добиванні Вітор Буено цілили в площину воріт уже на першій хвилині, але не переграли голкіпера.

Русин був особливо активним у перші хвилини, і в одному з епізодів навіть намагався поцілити у ворота американської команди знаменитого воротаря Бреда Фріделя ударом через себе.

На 33-й хвилині активність Русина принесла плоди. Після прострілу з правого флангу у виконанні Дениса Гармаша Буено не дотягнувся до м’яча, але пас на дальній стійці замкнув саме Русин, опинившись у потрібний час у потрібному місці та відкривши рахунок у грі.

Утім, ще до перерви Назарій міг оформити дубль - після його удару головою м’яч влучив у поперечину воріт. Загалом рахунок міг бути набагато більшим - перевага “Динамо” була беззаперечною.

На самому початку другого тайму “біло-сині” заробили пенальті, коли Дениса Гармаша збили у штрафному майданчику. 11-метровий виконав Олександр Андрієвський, пробивши у нижній кут, проте не переграв голкіпера американської команди.

Американці відповіли на нереалізований пенальті голом. На 58-й хвилині Хуан Агудело зіграв на випередження після навісу з лівого флангу та в дотик переправив м’яч у ворота “Динамо”.

Ще несподіванішим вийшов гол новобранця “Нью-Інгленд Революшн” Карлеса Хіля, який майже всю свою кар’єру провів в Іспанії. У середині тайму він наважився на дальній удар з-під захисників - і цей удар став несподіванкою для Володимира Маханькова, який не встигнув підлаштуватися під м’яч та пропустив його під рукою.

Підопічні Олександра Хацкевича кинулися вперед і створили чимало гольових можливостей біля воріт суперника, однак не реалізували їх. Натомість американці ще одним своїм шансом скористалися повною мірою. Уругваєць Дієго Фагундес обвів Артема Шабанова на вході до штрафного та шведою потужно пробив у дальній кут воріт, установивши остаточний рахунок у грі - 1:3.

Товариський матч

06.02.2019. Марбелья. Міський стадіон

“Динамо” - “Нью-Інгленд Революшн” - 1:3 (1:0)

“Динамо”: Бущан (Маханьков, 46), Смирний, Шабанов, Алібеков (Кравченко, 61), Сідклей, Сидорчук, Андрієвський, Гармаш, Буено, Шепелєв, Русин.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер