ТМ. «Динамо» - «Полісся» - 1:1. Звіт про матч

ТМ. «Динамо» - «Полісся» - 1:1. Звіт про матч

Велика частина гравців «Динамо» роз'їхалася по збірним. Ті ж футболісти, що залишилися, сьогодні взяли участь у контрольному матчі. Крім того, Олександр Хацкевич задіяв гравців «дубля» і U-19. У числі останніх - гравець на перегляді, що діяв у центрі оборони.

Матч команди розпочали досить спокійно, з перевагою киян. Ближче до середини стартової 45-хвилинки «біло-сині» активізувалися і почали створювати реально небезпечні моменти біля чужих воріт. Шанси відкрити рахунок були у Гармаша, Сідклея, Андрієвського, Буено і Шпирки. Останній навіть забив, але м'яч скасували через офсайд.

Гості відповіли не менш небезпечно. Двічі, після ударів Захаревича і Шавріна, ворота «Динамо» рятували стійки. Ще раз - той же Шаврін не влучив у ворота з забійної позиції.

А перед самою перервою стався гол. Буено виконав кутовий, а гравець на перегляді точним ударом переправив м'яч у сітку.

У другому таймі відбулося багато замін у складах обох команд. Сама гра протікала спокійно, з рідкісними активними вибухами. Так, після удару Андрієвського м'яч знову міг опинитись у воротах, але воротар «Полісся» був на висоті.

І все ж гості зуміли зрівняти цифри на табло. Як і «Динамо», суперник вдало розіграв кутовий, а Логінов, у свою чергу, відправив м'яч у ворота.

Перед самим фінальним свистком «біло-сині» могли вирвати перемогу, але Гармаш, отримавши чудову передачу від Че Че і обігравши воротаря, з гострого кута влучив у захисника.

25.03.2018. НТБ «Динамо», Віта-Литовська

Контрольний матч

«Динамо» - «Полісся» - 1:1 (1:0)

«Динамо»: Бущан (Рудько, 46), Дмитрук (Малишкін, 46), Петрусенко, Гравець на перегляді (Бодня, 46), Сідклей, Че Че, Шепелєв (Мащенко, 46), Андрієвський, Гармаш, Буено, Шпирка (Ісадченко , 46).

Голи: Гравець на перегляді (43) - Логінов (75).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер