ТМ. «Динамо» – «РБ Ліненсе». Останні новини + стартовий склад

ТМ. «Динамо» – «РБ Ліненсе». Останні новини + стартовий склад

О 16.00 наша команда вирушила до Естепони, де о 17.30 вийде на поле місцевого муніципального стадіону імені Франсиско Муньйоса Переса. Кілька слів про місце проведення матчу, який стартує незабаром. Арену було зведено в 2007 році на північному сході Естепони й обійшлася вона місцевим платникам податків у 28 мільйонів євро. Місткість трьох трибун цієї спортивної споруди становить 3,800 місць, а глядачі загалом віддають перевагу східну трибуну, яка знаходиться під дахом (на фото).

Головний тренер київського «Динамо» Олег Блохін прийняв рішення задіяти в цій зустрічі максимальну кількість футболістів. Отже, до стартового складу нашої команди увійшли наступні гравці: Коваль, Сильва, Хачеріді, Віда, Тремулінас, Мігель, Гармаш, Безус, Ярмоленко, Кравець, Мбокані.

«РБ Ліненсе», як заявив Радіо Балон головний тренер команди Рафаель Ескобар, на матч проти «біло-синіх» виставить змішаний склад. «Ми знаємо силу нашого суперника, на якого чекають матчі в Лізі Європи проти« Валенсії». Ми, в свою чергу, набрали хорошу ігрову ходу, відчуваємо впевненість у своїх силах та розглядаємо матч проти «Динамо» як хорошу перевірку нашої боєздатності».

Наостанок повідомляємо, що температура повітря на момент початку матчу складе +14°C.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер