ТМ. «Динамо» – «Сваровськи Ваттенс» – 4:0 (+ВІДЕО)

ТМ. «Динамо» – «Сваровськи Ваттенс» – 4:0 (+ВІДЕО)

Чотири дні суцільних тренувань позаду, і відтепер підготовча робота чергуватиметься з контрольними матчами. Тим не менш, тренувальну роботу ніхто не відміняв навіть у ігрові дні, й сьогодні зранку «біло-сині» провели повноцінне заняття.

Хоч футболісти «Динамо» почали працювати на зборі в різному функціональному стані, у першому спарингу взяли участь усі гравці, які перебувають у розпорядженні Олександра Хацкевича. Це стосується й збірників, зокрема Ярмоленка, Морозюка, Віди та Гонсалеса, які приєдналися до команди пізніше за інших.

Незважаючи на різний клас команд, перший тайм пройшов у рівній боротьбі. Моменти виникали біля обох воріт. Уже в першій атаці «біло-сині» мали відкривати рахунок, але Хльобас, отримавши зручний пас від Ярмоленка, з меж штрафного майданчика примудрився пробити в захисника, який стояв на лінії воріт. Австрійці, у свою чергу, відсиджуватися в обороні не збиралися, за першої-ліпшої нагоди намагаючись іти вперед, і мали принаймні кілька моментів, аби забити першими – зокрема, після удару здалеку та рикошету від когось із захисників «Динамо» м’яч пролетів поруч зі стійкою, а перед самою перервою Бущан упорався з підступним ударом знову ж таки з-за меж штрафного майданчика.

Якщо в першій половині зустрічі атакувальна гра «біло-синім» відверто не вдалася, то у другому таймі динамівці влаштували менш майстровитому супернику справжній фестиваль голів. Відкрити рахунок «Динамо» вдалося на 55-й хвилині, коли Кадар замкнув навіс Циганкова зі штрафного з правого флангу, а буквально за хвилину Корзун, перехопивши м’яча в центрі поля, вивів до воріт Буяльського, й Віталій технічно перекинув голкіпера. Результативною виявилася й п’ятихвилинка, з 72-ї до 76-ї, коли підопічні Олександра Хацкевича «відвантажили» супернику ще два м’ячі. Спочатку справжню феєрію влаштував Циганков, який завдяки індивідуальним діям обіграв усіх у штрафному майданчику та викотив м’яча Бесєдіну на порожні ворота, а згодом виконав ще один навіс зі штрафного, яку підправив у власні ворота гравець «Ваттенса» Джурдік. Міг Віктор до трьох «асистів» додати й забитий м’яч, але його гол арбітр не зарахував, зафіксувавши положення поза грою.

Таким чином, перший матч під керівництвом Олександра Хацкевича завершився більш ніж переконливою перемогою. А вже завтра на «біло-синіх» чекає другий контрольний поєдинок на австрійському зборі – проти румунського «Ботошані».

Тренувальний збір в Австрії. Перший матч

30.06.2017. Ваттенс, стадіон «Gernot Langes»

«Динамо» – «Сваровськи Ваттенс» (Австрія) – 4:0 (0:0).

«Динамо» 1-й тайм: Бущан – Очигава, Пантич, Віда, Морозюк – Рибалка, Шепелєв, Михайличенко, Ярмоленко – Хльобас, Яремчук.

«Динамо» 2-й тайм: Маханьков – Антунеш, Хачеріді, Кадар, Бурда (Тимчик, 73) – Корзун, Сидорчук, Циганков, Гусєв (Гонсалес, 73), Буяльський – Бесєдін.

Голи: Кадар (55, гольовий пас – Циганков), Буяльський (56, Корзун), Бесєдін (72, Циганков), Циганков (76).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер