ТМ. «Динамо» U-19 - «Сількеборг» U-19 - 8:0 (+ВІДЕО)

ТМ. «Динамо» U-19 - «Сількеборг» U-19 - 8:0 (+ВІДЕО)

Суперником юних динамівців теж був клуб із Данії - команда «Сількеборг» U-19.

Команда Юрія Мороза розгромила суперника, забивши по чотири м’ячі у кожному з таймів.

Вже на сьомій хвилині Лєднєв відкрив рахунок, змістившись із флангу та пробивши в дев’ятку воріт. Дублем у першому таймі вистрілив Смирний, спершу замкнувши простріл з флангу від Тимчика, а за 15 хвилин - від Шапаренка.

Також до перерви голом відзначився центрфорвард «біло-синіх» Назарій Русин, пробивши верхом після чергового результативного асиста Тимчика.

Одразу після перерви Булеца реалізував пенальті, який заробив Петрусенко, зробивши рахунок непристойним - 5:0. За кілька хвилин результативним ударом відзначився Козиренко, якому асистував Наумець.

На 67-й хвилині Наумець вивів на вбивчу позицію вже Алєксєєва, на перший удар якого зреагував голкіпер, проте із добиванням нічого не вдіяв.

Довершив розгром за три хвилини до завершення основного часу Дубінчак, після того як Калюжний несподівано для суперників розіграв пенальті, який заробив Цитаішвілі.

8:0 - хороший тренувальний матч «біло-синіх», які з нетерпінням чекають на зустріч з «Аяксом», що відбудеться зовсім скоро - 21 лютого!

Товариський матч

«Динамо» U-19 - «Сількеборг» U-19 - 8:0

Стартовий склад «Динамо»: Маханьков - Тимчик, Попов, Миколенко, Дубінчак - Алібеков - Лєднєв, Смирний, Шапаренко, Янаков - Русин.

Після перерви на заміну виходили: Алєксєєв, Козиренко, Наумець, Петрусенко, Мельник, Калюжний, Булеца, Цитаїшвілі.

Голи: Лєднєв (7), Смирний (10, пас - Тимчик, 25, Шапаренко), Русин (34, Тимчик), Булеца (49, з пенальті), Козиренко (52, Наумець), Алєксєєв (67, Наумець), Дубінчак (87, Калюжний).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер