ТМ. «Динамо» U-21 - «Оболонь» - 1:3

ТМ. «Динамо» U-21 - «Оболонь» - 1:3

11-го лютого наша команда провела перший з двох запланованих контрольних поєдинків. Підопічні Унаї Мельгоси та Ігоря Костюка зустрічалися з київською командою «Оболонь-Бровар». Суперник грав змішаним складом: футболістами від 17 до 21 року. Команди грали три відрізки по 30 хвилин, у матчі тренери проводили зворотні заміни, розподіляючи навантаження між усіма своїми підопічними.

Команди почали зустріч активно, і вже після закінчення перших десяти хвилин динамівці повели в рахунку. «Пивовари» порушили правила проти потенційного новачка команди Вілієва поблизу власного штрафного майданчика, і Вантух прекрасним ударом метрів з 19-20 немов рукою поклав м'яч у сітку так, що воротар навіть не встиг зреагувати.

Надалі динамівці продовжували більше володіти ініціативою і м'ячем, розігруючи свої атаки. Лише під кінець першого відрізка футболістам «Оболоні» вдалося на деякий час змістити гру до воріт Малиша і навіть завдати удару головою з меж штрафного майданчика, але він вийшов несильним, і наш воротар упорався. А ще через кілька хвилин уже стійка врятувала «біло-синіх» від вірного гола, коли м'яч кілька секунд літав по штрафному майданчику.

У середині другої 30-хвилинки номінальні гості відновили рівновагу після стрімкої атаки правим флангом, яка завершилася сильним ударом низом Ткача в дальній кут воріт. А ще через пару хвилин «Оболонь» вийшла вперед після подачі кутового, коли захисники не змогли винести м'яч подалі, і у ворота поцілив Рустамов. У ці хвилини на полі йшла відкрита гра, команди майже не затримувалися в середині поля, у динамівців небезпечно пробивав Кравченко.

У завершальному відрізку «пивовари» відзначилися ще раз, збільшивши різницю в рахунку до двох м'ячів. Гол на свій рахунок записав Васильєв. До фінального свистка динамівці створили ще кілька небезпечних моментів із завершальними ударами по воротах, але підсумковий рахунок більше не змінювався.

Товариський матч

«Динамо» U-21 - «Оболонь» U-21 - 1:3

11.02.2017. УТБ «Динамо», манеж. 50 глядачів

«Динамо»: Малиш, Кошелєв, Лук'янчук, Карась, Осман, Чоботенко, Казаков, Вантух, Тарануха, Щебетун, Вілієв.

На заміну виходили: Пацкан, Кравченко, Верхоланцев, Куліш, Дмитрук

Голи: Вантух (11) - Ткач (47), Рустамов (49), Васильєв (71).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер