ТМ. «Динамо» - «Університатя» - 2:0 (+ВІДЕО)

ТМ. «Динамо» - «Університатя» - 2:0 (+ВІДЕО)

Наставник динамівців Олександр Хацкевич, не порушуючи обрані принципи, в контрольних матчах проводить ротацію, надаючи шанс всім викликаним на збір гравцям. У порівнянні з попередньою грою проти «Габали» вийшов абсолютно новий склад, який, судячи з усього, вже можна назвати прообразом основного на стартові матчі сезону.

Українська команда почала матч з азартом і бажанням, відразу міцно влаштувалася на половині поля суперника, створювала моменти. Були серед них і небезпечні, але м'яч вперто не йшов у створ воріт, або ж надійно діяв кіпер з характерним прізвищем Каланча.

Більш цікаво і змістовно «Динамо» провело другу половину зустрічі. Особливо перевага стала помітною з появою на полі Мбокані, Гармаша та Циганкова. На 68-й хвилині перші двоє з них і вивели команду вперед. Гармаш подав з кута штрафного на дальню стійку, де «король повітря» Мбокані головою пробив точно за призначенням! А ще через сім хвилин румуни забарилися після порушення їхнім гравцем правил, Антунеш швидко віддав м'яч Буяльському, той знайшов у штрафному майданчику вільного Ярмоленка, якому залишалося відправити м'яч уже у порожні ворота - 2:0!

До першого офіційного матчу сезону, в Суперкубку проти «Шахтаря», залишається десять днів. На вихідних наша команда проведе в Австрії два контрольні поєдинки (суперники - місцевий «Ваккер» та чеська «Спарта»), після яких повернеться до Києва.

Товариський матч

05.07.2017. Австрія, м.Швац, «Зілберштадт-Арена»

«Динамо» (Київ, Україна) - «Університатя» (Румунія) - 2:0 (0:0)

«Динамо»: Рудько (Бущан, 46), Хачеріді, Віда, Морозюк, Антунеш, Шепелєв (Гармаш, 59), Сидорчук, Буяльський, Гонсалес (Циганков, 46), Ярмоленко, Бєсєдін (Мбокані, 46).

«Університатя» (стартовий склад): Каланча, Димитров, Барте, Келич, Брисяж, Скречу, Златінскі, Густаво, Балута, Банку, Іван.

Голи: Мбокані (68), Ярмоленко (75).

Попереджений: Віда (77).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер